manager Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 koji oduvek nosi naziv "Nikola Tesla" ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 ODUVEK?????? Au jebem ti....ja sam promasio zemlju covece.....jel ovde bio neki aerodrom "BEOGRAD"? Cini mi se da jeste.....barem od kad se izgradio? lol? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 ocigledno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 (edited) http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yy...p;nav_id=186631 ali ne znam kakve je tu peticije bilo :) Edited June 26, 2007 by darko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 koji oduvek nosi naziv "Nikola Tesla" ??? lupio si :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 (edited) Manageru, ajmo sad zaista ozbiljno.....jel se zajebavas ili ne? Jerbo ako se ne zajebavas, onda si u gadnom problemu sto se tice opste kulture i informisanosti.....a ako se zajebavas onda upotrebi neki smajli da znamo..... /edit Jebo vas B92! Edited June 26, 2007 by AlexG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 zajebancija, ali nisam znao ni za kakvu peticiju.. sto me svi shvataju ozbiljno ovih dana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 e pa drugari samo da vam preporuchim.. pre nego shto pochnete da razmishljate o deci.. osvrnite se oko sebe i vidite ko mozhe da vam pomogne kad se mali seronja ili mala popishulja rodi.. to su najcheshtje roditelji i bratja.. ali i sestre.. oO gledajte da im se uvuchete pod kozhu shto vishe mozhete.. eo aktivno peglam vetj 2sata.. opeglala benkice.. kapice.. ostale su pelene.. oO 15tak.. sitnica.. zavrshila 5 i sad pravim pauzu.. zato.. pamet u glavu i shljihtajte se! =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 A kad dete poraste, ti si već matora tetka, i dete te gleda kao matoru tetku koja samo sere i nema pojma o životu. Uzdravlje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 pravitju se da mi je jasna poenta.. oO ono kao.. klimatju glavom i retji.. oke.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 nije da to nisi vežbala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 (edited) krijutji.. hihihi.. Edited June 26, 2007 by moi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 mora se vezba da ima decu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 pravitju se da mi je jasna poenta.. oO ono kao.. klimatju glavom i retji.. oke.. Ovaj Vudu kaže tako jednu pametnu i prostu stvar a tebi i dalje nije jasno. Hoću ja tvoj mozak na par dana, da se odmorim malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Misliš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 to su ti pelene za siroko povijanje koje idu preko pampersa to ti je zbog kukova Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Stavi saku eksera u gace i obuci ih pa ce ti biti jasno. A i ono kao dezinfekcija. A troo voodoo mrzi pampers, hvali oldskul pamucene pelena, mara pegla pamucne pelene....kazem ja jos 1 rur love prica na pomolu. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 to su ti pelene za siroko povijanje koje idu preko pampersa to ti je zbog kukova To se koristi jos samo kod nas i nigde u svetu Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 lolz! pamuchne pelene ne idu samo izmedju nogu i za provijanje.. stavlja se ispod glave deteta.. jer u ovom periodu nije zdravo koristiti jastuk.. ondak posle podoja.. ako niste znali.. dete zna da iZbljuchka poprilichnu kolichinu mleka.. tj mora da podrigne.. i tu o5 ide pelena na rame.. pegla se sa svih mogutjih strana.. oO inache.. jedna vesh mashina dnevno samo bebinih stvari.. benkice .. pelene .. peshkiri.. jbmmu misha.. :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 hajli, ovo ti je šlagvort. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 to ti je dobro sto radis! sad vidis da u zivotu neces puno toga propustiti! pranje ciscenje ribanje peglanje... sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 daki.. ironishi koliko god otjesh.. al i tebe to cheka.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 brate zato cu da imam zenu bole me kurac da ja menjam pelene, ja sam bosanac a druga stvar, ti mene uopste nisi razumela sto je lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 To se koristi jos samo kod nas i nigde u svetu A sta se to koristi u svetu ajde reci mi nisam informisan,te pelene ti sluze da bi kukovi kod bebca bili u redu i posle nekog meseca se vise ne stavljaju nego samo pampers, bez tog sirokog povijannja kukovi odose u ku.... Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts