f4ts0 Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Bas me zanima gde ces naci zenu koja ce prati pelene u loncu? ;D Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 na istom mestu gde i onu koja će da jede samo leba :) ololo da nije smešno, bilo bi tužno :( deco, razmišljajte ko ja i decu ćete videti samo na slici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 rado bi potpisao, ali nemam licnu kartu :( tj istekla mi je pre 2 godine :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 23, 2007 Author Report Share Posted June 23, 2007 Mislis li da je vreme da izvadis novu? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 da:D cekam izvod iz zagreba ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 STRANI PLAĆENIK OMG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Jel može peticija za ukidanje PDV-a na cigare? Mislim, 120 evra mesečno nije malo, a moramo da pušimo :) Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 naravno da ne, za to pdv treba da bude 118% a ne 18% Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 i da se sve kutije ofarbaju u crno na njima naslika kosturska glava i 75% svake povrshine kutije da pokriva velika fluorescentno zelena rech 'SMRT' i da kostaju 5x vishe i opet bi ljudi i dalje dimili...prokleti narkomani =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 jle to neka reklama za pirate sa kariba:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 Koleta za predsednika vlade! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 hej to je "demokratija" ... imam pravo da ubijam sebe i druge pusenjem >.< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Koleta za predsednika vlade! Koleta za predsednika dovle! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 vala bas svi koji goovre da je jefitno imate dete lupaju gluposti pa nije on kuce da mu teba smao hrana i mesto za spavanje decije cipelice i ostale gluposti su realno skupe koliko traju nemozes da ga setes u kesi vec moras imati kolica pa cka i polovan da kupis opet je to trosak A humana kosta 800 dingera 2 kilograma bebac to smaze za nedelju dana o pampersima necu da rpicam nije da su skupe ali brate kostaju.................... a 20% manje je 20 % manje smoa treba videti da pederi i spuste cene za 20 % a ne ostave kakve jesu Jeste bas tako druze to si u pravu, evo ja cu da kazem cene: bebelac 400 kinti kutija dete od 3 meseca jede 180 grama pa izracunajte koliko dana mu sluzi kutija x mesec dana pelene trojka - 2 pakovanja mesecno 3000 din, kapi za grceve- 250 din jedne, maramice- 400 din jedne nivea x 30 dana sapun sampon svedske pelene benkice carape kolica cipelice kapica vakcine kojih svremena na vreme nema a kosta jedna 3000 din zavisi koja to je brate skupoca a da uzmemo u obzir da neko prima 200 e platu da mu zena ne radi pa ti vidi, ko kaze da nije skupo taj nema pojma Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Realno, deca su luksuz. I treba ih oporezovati. Korisnije bi bilo da su napravili peticiju da se smanji/ukine pdv na WoW prepaid karticu. Kapiram i da bi vishe ljudi potpisalo... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Kapiram i da bi vishe ljudi potpisalo... ako ces ih nazivati ljudima... doduse naucno se tu klasifikuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Vulfi care! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 imam ja jos bolju klasifikaciju: 80% maloletnika, 20% debila. Entertainment can sometimes be hard when the thing that you love is the same thing that's holding you down. Krukova Myspace strana ololo? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 momak od 25+ godina koji igra igrice (!??!!) se uvredio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 daki prelep jesam Group: Banned Posts: 3.622 Joined: 9-April 06 From: nju sad Member No.: 10.328 -------------------- ololo Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 lol ne jesi chuo ti da je Kusta prekinuo snimanje filma u Americi? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 haha koji pro wow i anti wow hate nego da se vratimo na temi o kojoj svi pricate ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 inace mozete da zaboravite na peticiju, sinoc kasno uvece je usvojen budzet :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 potpisao sam evo sada e ne tu kat d krep da li je ikad ijedna internet peticija uspela?! zato nisam ni potpisao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 Uspela je npr peticija za izmenu naziva aerodroma.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts