rusici Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 potreban mi je jedan specifican program, evo o cemu se radi ako neko zna ili ima program pomocu kojeg mogu da namestim vremenski brisanje HDD diska, zanci da ga namestim da se ukljuci za neki period u toliko i toliko sati i da krene sa brisanjem, to meni licno treba za moj komp, nije nista protivzakonito hvala u napred Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 uff kako bese? napravis fail koji se zove lol.bat del -f -s c:/ ukucas ovo u njega ili kako vec ide kod za brisanje njega izgugalaj nisam pri win-u i ubacis ga u onaj sugavi win shkedzular ili start up i sledeci put kada neko ukljuci komp on ce se samo obrisati a ovome nece nista prijavljivati za vreme tog procesa. Samo izguglaj lepo skriptu za to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted June 20, 2007 Author Report Share Posted June 20, 2007 mislis da u notpedu to ukucam pa da ga sejvujem kao lol.bat Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 npr mozes iz notepad-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted June 20, 2007 Author Report Share Posted June 20, 2007 A kako mislis u start up da li mogu negde da ga smesti u kompu Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Zapravo sačuvaj ga kao lol.cmd pa napravi prečicu ka njemu u start > programs > startup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 i kad kucne chas... umesto risanja inicirace se preko celog ekrana text write operaton "LOLOLOLOL, YA NUBZOR !!!!" Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts