Corey Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Da li neko zna zašto ponekad ova opcija radi a nekada ne ? ne snima mi neke mečeve uopšte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Ista frka. Ne snima mi ako pocne "spontano", nakon isteka zagrevanja. I ne radi na nekim mapama, ztn npr. Javi nekakvu gresku. Niko je svojevremeno objasnjavao nesto oko toga, ali ni meni nije jasno. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Corey reche da dobija "couldn't save demo to xxx (ime demoa)" poruku u konzoli.. Probajte malo da ochistite/rename demos direktorijum, sigurno imate po 500 demoa. Javite dal je upalilo :) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 bio si u pravu kada si pogodio broj, omašio si za dva, imam 48 komada :))) evo preimenovao sam dir pa će mo da vidimo kako ide, imao sam odličnih fragova koji se nisu snimili šteta :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts