t0X1c Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 ma de nije, izudarali su se oni u dukat propisno Hteo da i tjaleta bocne... Jeben grinder nema sta pa vi recite da nije jebac:) Quote Klubbing,Klubbing zezanje do bola u clubu ces me naci samo ispod stola "Cool quote" - Cool guy. -cs aka t0X1c -wc3 aka Boske -wow aka fAwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 (edited) Cemu toliki hejt...? Orc is weakest, all support orcs plz, call 0800-aca-tard Its totally free [/edit]Inace, svi smo gledali kako je aca balavio dok je pokusavao da gleda film ^^, on i domi se posteno naspavali[/edit] Edited June 12, 2007 by Zba Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 taj rad, hrkali su ko kamile Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 zaboravili ste da je grin plejboj spopadao bakice po busu :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0X1c Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 zaboravili ste da je grin plejboj spopadao bakice po busu :D To je neki najnoviji info... Kao sto rekoh, jeben grinder nema sta:D Sledeci put kad se vidimo, ocu da mi grinder donese potpisanu duksericu ili nesto slicno... Quote Klubbing,Klubbing zezanje do bola u clubu ces me naci samo ispod stola "Cool quote" - Cool guy. -cs aka t0X1c -wc3 aka Boske -wow aka fAwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Ghoste, pomesao si.. To je bio Playboy Zba ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Shhh, grin je ! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Aj` na stranu shto ste mi navalili na vrat reputaciju gejz0ra, al` granny-lover je vec previshe Zhabu startovala baba u busu. Jooooj, sine shto ti je lep taj lanchic. Jel to pravo zlato?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 kako laze ovaj grin, em se valja sa grinderom, em startuje bake :D naravno, sve bi mu bilo oprosteno nakon rostilja i piva ;D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Tako je ghoste, ovaj grin lazov! Inace bi mogao taj rostilj stvarno... obecavas 100 god... donecemo mi meso, uhh, necemo, al opet, mozes da napravis rostilj Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Brate, recite datum i dodjite, ja sam rekao to x puta. Hajli je jedini koji se interesuje za to, al` evo, sad idu u SWE, kad se vrate onda ce biti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Ja sam manje vishe svojevremeno instalirao WC3 Betu po vecini igraonica - pa ajde da probam i ja to cudo...odprilike se svodi na to... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Brate, recite datum i dodjite, ja sam rekao to x puta. 22.8.2034. Nemoj da ispalite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 (edited) Htedoh da napisem neku old school pricu kada je bilo jebanja Vladice na skoro svim turovima, klanje sa Yoshijem ,bezbroj at i soloa sa Peletom ,i extra zajebancije sa Lenderom, ali mozda neki drugi put... Edited June 18, 2007 by Razorman Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 a taman sam se obradovao kad sam video last post by Razor, i ocekivao neku poduzu prichu, a ti prodao kolega, ccc Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Bice kolega, ali cekam inspiraciju, de smem da ukenjam svetinju Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChuleJunior Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Owako ja sam zapocheo da igram warcraft u 6 razredu.Brat chule mi je rekao ponavljaces skotino samo ti i josh war treba na swu tu muku...Ipak sam uspeo reci 6 razred i sada sam zavrsio 8.Na bettle netu mi je ime Corleone_Deniro ako nekom trebam neka me wispuje...I josh nesto... Dolazi moja kewa sa posla i govori kako njene drugarice cerka ima swe petica a da sam ja loser i ja rekao kad ona nauchi da otekuje sa far seerom na brze wiwerne neka mi se jawi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) JEBENI PRICELESS!!!!! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Samo da znate da decko nije iz sale napisao post Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Gresi covek sta ces / Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Poceo jos RoC, jebem li ga kad je izasao. Secam se, tek se otvorila igraonica i bilo je cetiri kompa. Dosao sa ortakom, on bio najjaci u osnovnoj tad(.... ) i ja seo preko reda, on mi sredio. E sad, igra on s nekim likom 1x1 cs cs_assault, a je nemam sta da radim. Secam se onda jedan Srdjan sto je sedeo pored mene, upalio je w3 roc i tad sam prvi put video i odmah mi se svideo, buduci da sam pre toga sabijao age of empires serijale, znaci voleo sam strategije. Uglavnom, on je sebi uzeo elfa valjda a meni namestio orka. Nisam kapirao ono sa hranom, ja mislio skuplja se ko u nekim drugim igrama Posle sam opravio taurena i bio mi je bas do jaja sam se cudio sto ne moze jos 'onih velikih' iz altara da se naprave. Uglavnom, tako sam poceo. Posle sam, kao i svi, igrao elfom. Bila je fora da sto pre dovedes pristesicu do sestice, uzmes invisibility iz merkanta, kupis 4-5 potiona i opalis starfall u sred baze. Ja ne znam, ali mislim da su tada svi igrali elfom. A onda je neko provalio warstomp kod taurena I tako je opet orc bio in. Onda izadje tft i posle nekoliko dana turnir u m2ojci. Sedimo ja i ortak ispred i kaze on(izvuko Hajlija)- Sta mislis, meni ovo ime zvuci zajebano? Ja reko pa neam pojma, daj sve od sebe. I pukne on tu, mislim da je hajli isao orka, ovaj elfa i zabod u bazu dok mu ne izadju 2 hantera i 2 arcera za krip. I ja sam ga tu ispusio, kao i u AT-u. Najveci uspeh mi je bio drugo mesto na nekom lokalnom turniru, a od malo vecih WCG 2005 gde sam imao 2 pobede i 3 poraza :) Sad vezbam za sledeci pa cemo da vidimo, mada me je wow upropasio. Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Obratite pazhnju na ovu rechenicu! Posle sam, kao i svi, igrao elfom. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 U eri potm i mass hunts i green je bio elf Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuXuL Posted July 1, 2007 Author Report Share Posted July 1, 2007 nije obavezno bio potm,mogli su i drugi NE heroji+mass hunts...prva uspesna strategija koju sam usvojio je bila upravo ta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 jeste bio potm, i ne pravi se pametan, leba ti.. tek je kasnije quazzi krenuo bista i hunte u prvoj verziji tft-a Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts