skrimke Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 'ajde sta vam je, pravite sranje ni iz cega... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 a jesteeeeeeeeeeeeeeeeeee ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 skrimke zavodnik reda i mira : ) There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 24, 2007 Author Report Share Posted June 24, 2007 RUR3-RUR4 25.Jun 21h (Ponedeljak) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
SandzakHawk Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 100 % dolazim ! unikind i salle dolazi te ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 u redu ja se izvinjavam,nisam bio tu 2 dana i nisam sve prochitao i nisam mogao da igram jer mi je umrla devojka,poginuo mi najbolji drug,umro mi stric,jutros mi je umro deda i ochekujem da moja bolest predje u zavrshnu fazu i da zavrshim sa ovim vishe shto se zove zivot. Nisam mislio da ishejtujem ikoga nisam jednostavno stigao da napishem smajlice i da stavim da se shalim za neshto... a to shto me konstantno na ovom forumu prozivate i vredjate necu vishe da se obazirem jer svi ste jaki na rechima preko foruma,neki su hteli da me gepekuju pa kada sam im doshao kuci onda je sve to bila shala. Bjeli istripovo se jesam veruj mi da i tebi 80% osoba koje volish umre i ti bi bio istripovan i meni niko nije poslao iz ekipe ni pm da me pita da li ocu stvarno da igram jer sam ispalio jednom vec,shoosh je ispao korektan pa mi je pre neki dan poslao pm i pitao o chemu se radi tachno da li zelim da igram ili ne i on mi je dao sve msn-ove od likova iz moje ekipe, na to mu hvala puno i ispao je majstor(btw sve najbolje u nastavku old chap). Imao sam i zelju i volju da igram ovo sa likovima za koje sam mislio da su cool...nashli ste 6-tog good luck have fun na mene vishe ne rachunajte posle ovoga. PS:no hard feelings. what a load of crap !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Planetar , a inache , dobro si ? :DDDD ja dolazim ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 E ljudi...ae da opalimo mi neki mix vecheras :)...Od 22:00 ako hocete ili kasnije?.....Ili ranije? :D...au bre ne znam losh sam orgaizator...ali rachunajte na mene ako ne mozhete da se okupite...a ja cu chekirati forum s' vremena na vreme ako uspete neshto da iskombinujete pa da se pucamo malo ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 (edited) i ja sam tu sutra a vecheras ne mogu mix ama bash nikako. Edited June 24, 2007 by darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 (edited) ja bi :D za sad nas je dvoje.......dosta :) Edited June 24, 2007 by pilauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Ja došao i piše mi da sam banovan sa serva :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 istripovo si bre, nema banova na serveru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Izbacilo me tako 5-6 puta pa sam restartovao steam, sad je sve oke :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 opet sam objasnjavao veceras! ;) dobar mix bio, al sam se smorio kada sam video da igramo samo jednu mapu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 opet sam objasnjavao veceras! ;) dobar mix bio, al sam se smorio kada sam video da igramo samo jednu mapu :( 2 mape smo igrali samo shto si ti uleteo u mesto Shoosha ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 Nadam se da ce sve biti ok veceras, ja necu biti tu (iam tur u malom fudbalu sa special guest starom-grujom), no tu je rev i njemu se obratite za sve (resavanje zadataka iz matematike ukljuceno :)) gl & hf ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Nadam se da ce sve biti ok veceras, ja necu biti tu (iam tur u malom fudbalu sa special guest starom-grujom)gl & hf ;) note to myslef : upamti ovaj izgovor :)))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 note to myslef : upamti ovaj izgovor :)))))))))))) A? Sta kazes? Smisljao sam ceo dan :))) Okacicu vam slike, nevjernici!!! :D fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 ne racunajte na mene veceras imam nekih obaveza... u sredu 100%igram potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Trebalo bi da se vratim kući do 21h, tako da ću verovatno biti redi. p.s. Dobro pucanje bilo sinoc p.p.s. Ravene batali me hedova :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Ja imam neke obaveze od 19h pa nadalje, tako da sumnjam da stizem, ali ako zavrsim ranije, dolazim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 pu prodaje jedne debele ! objavljeno pre nedelju dana i vi ne znate da se izorganizujete , ccc :PPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
vF|tRanquiL Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Ako josh moze , hocu i ja da se igram . CYA HtAnjE NemA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 (edited) svi su izgledi da ce vas biti za vecheras, ako fali neka izmena mendzi je tu ! Edited June 25, 2007 by darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 trainqila kod mene u ekipu posto se xnikolax nejavlja uopste lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts