kRiK u tAmI Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 pazte ovako.. vetj par dana poqshavam da instaliram visual studio c++ 6.0 koji mi treba za ispit.. da .. mi biolozi moramo da napravimo neki program koji tje da radi.. sve je to super.. ima neka sktipta al prtz! netje da mi dovrshi instalaciju.. oO .. juche sam kontam smorila zeta da vidi shta je po sredi.. na kraju smo ustanovili da nema tog "chuda" koje ne znam da imenujem.. al ga vikaJu autoexec.nt al chini mi se da se posle spominje u .bat extenziji.. a to bi kao trebalo da stoji u folderu win .. e izem ti vitz.. *rkam se s'tim vetj danima.. oO toliko me to ubilo u pojam.. da sam uzela boMbonjeru sa vinjakom.. oO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 prekopiraj autoexec.nt i config.nt iz \windows\repair u \windows\system32 i restartuj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 (edited) nemo da se neshto ruzhno desi! =] aj sad tjem da probam.. pritisak 98/68.. 89 otqcaja u minutu.. :| josh samo da lupim ctrl&v.. oO edit: voodoo.. duzhnik sam ti.. Edited June 3, 2007 by MaRuShKa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Vudu sad si najebo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 lolz?! =] sledetji put tju se potruditi da me ne vidi u gradu.. i eto.. dug oduzhen.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Vudu, zašto si joj rekao? :( Ja sam očekivao neki post tipa : Ja znam u čemu je stvar. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 :rolaJz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 sledetji put tju se potruditi da me ne vidi u gradu.. HVALA \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 ^^bash si shashav.. oO elem.. da ne biH otvarala novi topiq.. ima li neko da mi preporuchi ili poshalje na mail neq skriptu.. samo su nizovi potrebni.. ono.. minimum/maximum i tak neka chuda.. tnx unapred.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Tako se ne uči programiranje, al ajde. http://rti.etf.bg.ac.yu/rti/ir1p2/index.html http://rti.etf.bg.ac.yu/rti/ir2oo1/index.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts