rev Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 da, "i ja isto". vec desetak dana kad god se probudim jaaako me boli glava, ne znam shta mi je koj kur. sad malo da se oporavim, pa na adu, pa kod drugara da gledamo tekmu i lochemo a ondak na neki zhur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 ^prespavas se. mene boli kad spavam 10+ sati. a mozda je i bolest neka. pregledaj se hahha gladan sam i odo jesti hrane Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 mene ne boli glava kada spavam previshe, ali me zaboli glava kada je prvo sto vidim u subotu ujutro prizor keve kako mi usisava sobu, cisti prashinu i baca zamaskirani hejt "dorucak te ceka vec dva sata" enivej, danas cu bash da se naradim, da bih se sutra samo veselio. bash sam mravac It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 spremam se da radim malo..... ali nikako da pocnem. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 mene ne boli glava kada spavam previshe, ali me zaboli glava kada je prvo sto vidim u subotu ujutro prizor keve kako mi usisava sobu, cisti prashinu i baca zamaskirani hejt "dorucak te ceka vec dva sata" moja je to uradila juče, a prekjuče je uradila nešto još gluplje. oko 21h me je uhvatio umor, i legao sam da spavam, sa planom da se probudim relativno rano i uradim gomilu stvari juče. oko 22h uleće keva sa pričom "omg spavaš a ne učiš". onda nisam zaspao do 2 ujutru i juče upao u cajtnot. vreme je da se selimo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 sto volim kad ustanem sa glavoboljom :P inace, treba da palim za nekih sat vremena, ortak polaze za 2. Dan karate-a, pa cisto da vidim kako izgleda i to polaganje :] posle neki cirk, pa trk kuci na tush/pranje kose, onda dok se kosa sushi da ponovim sa sestrom neku matematiku, pa uvece na ubercirku jebote, otkad nisam imao ovako isplaniran dan Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 idem u metro na stoni tenis ...pa posle na NBG na fudbal ...ima extra teren iza buvljaka .. don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 konacno sredio klimu u kolima...i to sam, posto se ispostavilo da je pregoreo neki mali osigurac koji sam kupio na buvljaku za 30 kinti i zamenio...kapiram da bi mi majstor uzeo 1000 kinti za to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 bleja gajbi kupovo neki materijal za parket, majstor poceo konacno da radi jedva cekam da zavrsi da se preselim konacno......idem do grada...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 chetvrtak lumeraj kod zeta.. petak kolokvijum.. subota lumeraj kod mene.. a sledetje nedelje moj lumperaj.. oO .. treba prezhiveti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 ccc ..a ne zoves ;)) jos malo pa cu na bajs,juce sam dobila prvu devetku ! :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 cekaj, ja sam sam foruma skontao da je mara iz beograda sta ona koji kurac radi na hns? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Smeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 weee.. ortak polozio za 3. dan osim toga, oprao kosu, cekam noc, pa da palim na cirku \m/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 koristi fen lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 dunjchek.. verovatno sledetja subota.. =] @topiK.. eo padoh u sevdah.. moratju da smanjim sa pitjem.. oO .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 ako postoji neki strucnjak za zene koji ovo moze da objasni nek se javi.... saljem pm od 12 strana :D Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Odo da pijem \o/ Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 kako nisi do sad nauchio da su ovde svi struchnjaci za zhene :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 ja sam vec cirkao... ucirkao.. i rastreznio i sad na posao sutra zena stize nazad... mrnjauuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 bio sam na fudbalu ,posle sto godina...crko sam jbte... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 gledam courage-a i jedem i sad ga napdaju neki zli likovi i navijam za te zle i zelim ga ubiju kuce i u tom trenutnku se ujedem a jezik nije prvi put slucajnost ili VECA SILA AMG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 ako postoji neki strucnjak za zene koji ovo moze da objasni nek se javi.... saljem pm od 12 strana :D otvori topik, nismo odavno. ionako važiš za latino tv ljubavnika ovde :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 xaxaxa :) dosao sad iz grada, trazim starcraft igra mi se :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Bio kod burazera i snaje, njoj bio rodjendan, fino se najeo domacih pitica sa sirom, sad se vrnuo pa cu da gledam Rome i na spavanjac. Sutra je veliki dan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts