rev Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 pizzaro preshao iz bajerna u chelsea bez obeshtecenja. s'bozirom da crespo ostaje u interu josh jednu sezonu a da chelziju treba solidna izmena za napad mozhda pizzaro i nije losh izbor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 pizzaro preshao iz bajerna u chelsea bez obeshtecenja. s'bozirom da crespo ostaje u interu josh jednu sezonu a da chelziju treba solidna izmena za napad mozhda pizzaro i nije losh izbor. pizzaro je stvarno dement, otisao je iz kluba u kojem je bio rezerva u drugi gde ce takodje biti rezerva i to sa jos manjim sansama da ce da ulazi u igru, OMG Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 lol Pizaro jebote Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 neka, biti treci napadac u celziju nije mala stvar. pogotovo za igrace kvaliteta klaudija pizara! i definitivno hergrejvs u mancesteru, sve je dogovoreno, 1.7. dolazi zvanicno u klub, kao i nani (levo krilo-sporting) i anderson (ofanzivni vezni-porto).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 neka, biti treci napadac u celziju nije mala stvar. pogotovo za igrace kvaliteta klaudija pizara! Biti treci napadac u klubu koji igra sa jednim napadacem, hmmm? A i to je pitanje da li ce biti treci posto je prelazni rok tek poceo ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 jebote ladno su uzeli Andersona,koji smor :(( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 (edited) Biti treci napadac u klubu koji igra sa jednim napadacem, hmmm? A i to je pitanje da li ce biti treci posto je prelazni rok tek poceo ;) koliko sam ja pratio igre celzija, oni su igrali sa drogbom u napadu, sheva i roben/kol/filips sa leve/desne.. tako da bi u toj formaciji bio u neku ruku i drugi napadac (ukoliko kalua ubrajamo u ofanzivne vezne) ------ andres d'alesandro presao iz volfsburga u sporting, khm, tacnije presao je u saragosu za 3milE !!! ------ Edited June 1, 2007 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 ali Sheva igra prinudjeno sa strane,on je CF skroz tako da za sada Pizaro mu dodje vec treci napadach,a koga ce jos da dovedu pitanje je! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 andres d'alesandro presao iz volfsburga u sporting, khm, tacnije presao je u saragosu za 3milE !!! :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 pa on vec neko vreme igra u Saragosi tako da mu to dodje samo kao produzetak saradnje Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 (edited) Scareface Riberi u Bajernu za 25 miliona evra, lekarski pregled u cetvrtak Skot Parker u Wes Hemu, dogovori oko kesha u toku Mahamed Zidan u Hamburgu, cifra 5 milki mada sam na drugom sjtu procitao da ce Riberi da odbije bavarce, jer bi navodno vise voleo u Spaniju Edited June 4, 2007 by shoosh Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 ne seri da ode u bajern?! ja sam ga ocekivao u nekoj engleskoj/spaniji... neverovatno sta pare rade! djilardinu receno da moze da kupi prnje :D endi dzonson na meti west hema :) koji ce im kurac toliki broj napadaca.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Djiladino je seoski centarfor, moze da ode u neku sienu, kijevo... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 oko tacne cene Parkera Još jedan zvučan i skup transfer dogovoren je u Premijer ligi. Vest Hem junajted platio je 8,5 miliona funti (oko 11,8 miliona evra) za dovođenje Skota Parkera, veznog fudbalera Njukastl junajteda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Sta nije uredu sa Werderom jebote...oce Klosea i Fringsa da prodaju,sad jos i Zidana koji je ako se ne varam dao dvocifren broj golova na pozajmici u Majncu u drugom delu sezone. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Sta nije uredu sa Werderom jebote...oce Klosea i Fringsa da prodaju,sad jos i Zidana koji je ako se ne varam dao dvocifren broj golova na pozajmici u Majncu u drugom delu sezone. Trebaju im pare da kupuju utakmice :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Aktuelni klupski prvak Evrope u fudbalu Milan ponudio je Barseloni centarfora Alberta Đilardina u zamenu za kamerunskog internacionalca Samjuela Eto’oa, objavili su u ponedeljak italijanski mediji. Novinar Gazeta delo Sporta tvrdi da su čelni ljudi Milana prihvatili zahtev Đilardina da napusti klub i da su Barseloni već ponudili 25-godišnjeg napadača i izvesnu sumu novca u zamenu za kamerunskog golgetera. Menadžer italijanskog reprezentativca potvrdio je da je Đilardino zainteresovan za prelazak u katalonski klub i najavio da će situacija biti mnogo jasnija kada Barselona završi pregovore sa kapitenom Arsenala Tjerijem Anrijem. B92 hahahah.....jesteeeeeeeeeeeeee...pa treba da im doplate 50 milki Quote 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 lmao! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Koji je smeh ovaj Milan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 LONDON (AFP) - Former Newcastle United defender Titus Bramble has joined Wigan on a free transfer, the club announced Monday on its website. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 ahah, koja je to Rupa, tuga ako ga je Wigan uzeo :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 ranijeri uzeo juve!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 pustaju djilardina za 24 miliona. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 lol jebote koje su to gluposti za Riberija i Bajern prvo su kao sigurno uzeli Robena,sad odjednom sigurno Riberija Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Roberto Karlos u Fenerbahceu A sto se Bajerna tice izgleda da su naucili skolu od Zvezde, dize se galama kako dolaze bombasticna imena, a onda par pojacanja iz St. Kickersa i Alemanije :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts