Jump to content

Infected Mushroom

Recommended Posts

shakta je zadnja stvar koja bi trebala da radi progresiv..... al aj necemo offtopic

edit samo za rapida :*

brate pokidao je.. prejebano dobro je bilo... al ja sam dao kesh i dosao da slusam GOU .... cega nije bilo ni u najmanjoj meri.. u tom smislu je prodao...

a "projekat" , "plur" i sl moz da okacis deci o klinac

Edited by Junkie

Dont vorry be high [;)]

btw Infected Mushroom : "We are now commercial"!!!

"Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me!

Evo i ja stigao kuci, pa da sumiram utiske.

Stigao sam tamo oko 1 i 20, NEVEROVATNA guzva na ulazu, preuzak mostic, guranje, taj deo cu da zaboravim shto pre. Ushao sam tek neshto pre 2. Uzas.

Brzo posle toga su pocheli Mushroomi + "Skazi". Realno govoreci, odradili su za sve pare, kapiram da su radili onoliko dugo koliko im je placeno i to je to. Po mom mishljenju bash kako se ochekuje od njih, odlichna atmosfera, stara stvar - nova stvar - stara stvar itd. Odradili su sve "hitove" i definitivno zadovoljili masu. Jedini minus im je, opet po mom mishljenju, gitara. Mislim, wtf? Al` dobro, ostalima iz mog drushtva se gitara svidela, tako da kapiram da je masi to ok. Kad su ovi zavrshili, ostali josh malo na onom sledecem baji koga nisam uspeo da prepoznam (verovatno jer sam corav k`o krtica a krenuo bez sochiva.) [:I], nije bilo loshe, ali smo krenuli kuci jer su svi bili umorni. Meni se realno ostajalo, al` ajde.

E da, hejt na ozvuchenje. Kvalitet ozvuchenja je bio kul, ali kvantitet...pffffff. Stajao sam ~4m od zvuchnika i mogao sam opushteno da pricham sa ljudima.

Rasveta kul.

Edited by Green