abohac Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Hej, jel ima neko ko igra ovo? Poz, Abohac :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 chek bre. jel to izashao novi MOO ili je trojka ona od pre neku godinu? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted May 20, 2007 Author Report Share Posted May 20, 2007 chek bre. jel to izashao novi MOO ili je trojka ona od pre neku godinu? Trojka druze, od pre 3 godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Igrao sam ja trojku nesto malo, i smorio se koliko su je unistili.... Dvojka ftw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted May 20, 2007 Author Report Share Posted May 20, 2007 Igrao sam ja trojku nesto malo, i smorio se koliko su je unistili.... Dvojka ftw. Brate trojka je klonirana dvojka sa pride gomilom stvari, nije nista unisteno, ztripovao si... :))) btw ukoliko ju je neko igrao neka mi pomogne: kako da frikombinujem flote u veće a da ne idu preko ruznog bafera od pet poteza i kako se refituju moji čarobni brodovi, dosta mi je polukorisnih prcvoljaka, hoću da im stavim nove 'gije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoRiS VeLiKi Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Dvojka mi je medju top 5 ikada igara, a sto se trojke tice, tamo je sve vec ispodesavano, tako da, sto rece 1 moj drug, neprijatno mi je bilo da se mesam tamo, kad sve vec komp sam odradi. Vrati se na dvojq ;) Pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts