Dušan_ Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 (edited) Znachi, molio bih ako neko mozhe da okachi ili da me uputi na link gde bih mogao da skinem neki najosnovniji C# tutorijal na srpskom, ali bash najosnovniji, sa objashnjenjem sintakse tj. komandi. Jedino shto sam uspeo na srpskom da nadjem je neki priruchnik sa vishe elektrotehnichke. Hvala unapred! Edited May 19, 2007 by Dushan_ Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 zajebi to na srpskom, i nadji Wroxovu "Beginning Visual C# 2005" knjigu i cepaj, engleski ces da skapiras lagano Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Kako je pametan ovaj Hajli, kao da studira na RAF-u Dushane, jako je teško naći kvalitetne knjige iz prog na srpskom. Sintaksu možeš naučiti iz bilo koje C# knjige koju nadješ, ova što je Hajli pomenuo je jako dobra. Ako ne uspeš naći poslaću ti ja neke knjižice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Pogledaj i ovo, na srpskom je: http://rti.etf.bg.ac.yu/rti/ri3pjm/predavanja/C%23.zip http://galeb.etf.bg.ac.yu/~kraus/nastava/oop2/vezbe/cs.zip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted May 19, 2007 Author Report Share Posted May 19, 2007 Hvala vam puno svima! Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Kako je pametan ovaj Hajli, kao da studira na RAF-u Dushane, jako je teško naći kvalitetne knjige iz prog na srpskom. Sintaksu možeš naučiti iz bilo koje C# knjige koju nadješ, ova što je Hajli pomenuo je jako dobra. Ako ne uspeš naći poslaću ti ja neke knjižice. hajli studira na rafu? uaa burzuj :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 na lomachu sa njim !@#!@%!@%!^# Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 daj neke utiske, vredi li toliko? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 ne bih pisao ovde na forumu, da ne uleti gomila pmf/etf trolova kojima su mame i tate rekle da moraju da upishu drzavni fax Imash irc, msn, icq itd pa mozemo tamo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts