Guest Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 stvari stoje ovako: rođaka koja živi preko bi da s vremena na vreme pogleda neki srpski film. pošto ih ja ne gledam, treba mi pomoć. kapiram da je najbolje da nađe neki dobar domaći DC hub i skida odatle, ali ne znam nijedan. predložite ili neki DC hub, ili nekakav drugi način. e, da, bilo bi poželjno da ima neki gotov howto za konektovanje na hub i tako to, da ne bih ja morao da to instaliram kod sebe i objašnjavam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 www.podzemlje.com ^Mozda ovde nadjesh neshto pametno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 trucker.yuwa.org Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 (edited) www.crnaberza.com www.podzemlje.com ili domaci hubovi ================== balkanci.no-ip.info veselo-srce.no-ip.org bosnia.no-ip.info:411 srbija.no-ip.info hotelbalkan.no-ip.com ================== 1. dc.ho.com 2. hotelbalkan.no-ip.com 3. bosnia.no-ip.info:411 4. balkanspies.servebeer.com 5. bosniahub.com 6. dc.ho.com 7. exyu.no-ip.com 8. lulek.no-ip.com 9. balkanspies.servebeer.com 10. pimpek.hopto.org 11. DivljiZapad.no-ip.info 12. podgana.com 13. yuwa.kicks-ass.net (hub.yuwa.org) 14. srbija.no-ip.info 15. slovenia.hopto.org 16. ramones.no-ip.org 212.124.160.7:27015Evo vam adrese: dc.ho.com hotelbalkan.no-ip.com bosnia.no-ip.info:411 balkanspies.servebeer.com bosniahub.com dc.ho.com exyu.no-ip.com lulek.no-ip.com balkanspies.servebeer.com sajko.com balkanspies.servebeer.com pimpek.no-ip.com hotelbalkan.no-ip.com admir.no-ip.info bosnia.no-ip.info admir.no-ip.inf dc.ho.com - YUG(.yu,.hr,.mk,.si,.ba) hotelbalkan.no-ip.com - ..::HOTEL BALKAN::.. balkanspies.servebeer.com - BALKAN SPIES (ExYU) bosnia.no-ip.info - Bosnia and Hercegovina domovina.no-ip.info - D*O*M*O*V*I*N*A Edited May 17, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 hvala, drugari. cmok! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 oni trackeri gore od hubova najbolji je veselo srce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Daj mu ovaj link, bice prezadovoljan http://yufilmovi.googlepages.com/spisak.html ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts