Chobo_Freeman Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Vasa,misljenja,zelje,ocekivanja?Sta mislite ko ce osvojiti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 koliko vas ide??? zna se koje su zelje, a s'obzirom na to kakav tim imamo realnost je drugo. ali, pored svega verujem da cemo osvojiti duplu krunu. inace, ocekuje se da taj dan bude 33 stepena.. tako da... u svakom slucaju neka bolji pobedi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Opushteno, u 20.15 je utakmica, necemo pocrkati :) gl hf slaninari Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 pa jos gore je kada zadje sunce, onda ne moze da se dise, tezak je vazduh.. znojicemo se kao stoke... ovako preko dana bar znas zasto ti je vruce.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Ma kakvi crni slaninari... DUPLA KRUNA OLE ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Vasa,misljenja,zelje,ocekivanja?Sta mislite ko ce osvojiti? Zvezda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 ocekujem tesku utakmicu :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 stavljam dosta para na vojvodinu...buturovic je rekao da osvajaju kup, ja njemu verujem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted May 14, 2007 Author Report Share Posted May 14, 2007 Zvezda. Desi bre greene ,dace bog i nama malo slavlja! FKV FTW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Cenim da ce vam ovo biti najbrojnije gostovanje... Verovatno ce to biti opravdanje za mali broj ljudi u kopu na marakani u petak.. Daj Bozhe duplu krunu, pa da opet slavimo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted May 14, 2007 Author Report Share Posted May 14, 2007 Cenim da ce vam ovo biti najbrojnije gostovanje... Verovatno ce to biti opravdanje za mali broj ljudi u kopu na marakani u petak.. Daj Bozhe duplu krunu, pa da opet slavimo... Veruj mi,hoce,ceo grad je na nogama,ljudi su poludeli!Dolazimo u velikom broju!! I naravno nadamo se pobedi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 e moj freemane i dalje se lozish Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 go vojvodina.....................nadam se da ce odigrati pametno onaj mrtvi davidov treba da se probudi iz sna.... Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Opa...mozda padne i neka pegla sa slaninarima... Dobrodosli ste "prijatelji" :D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 SLANINARI SU PICHKE Quote Novi forum smrdi  Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 ajde burgija ne seri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 :D ipak sam na kraju odlucio da ne idem, mrzelo me da se cimam. koliko vidim nije neka atmosfera na stadionu, na momente se lepo navija, ali nesto fali... inace, ima dosta slaninara!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 jbte,kako ce ova jadna zvezda u kvalifikacijama za ligu shampiona? oni su bre go qrac...dobice ih drugoligashki tim kipra jbte... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 ae ne lupaj majke ti, toliko loshi nismo.. smara me taj neobjektivni hejt Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 i 2:0 to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 znate sta se sad na JNA cuje? 'zvezda mi je sve zvezda zivot je srce moje je uvek uz tebe zvezdo volim te' !1 Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 ae ne lupaj majke ti, toliko loshi nismo.. smara me taj neobjektivni hejtlol,brate.zvezda je losha.ima mnogo manje shanse za ligu sh. nego proshle sezone. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 svejedno, o ligi shampiona cu da razmislim kad dodje avgust. Sad smo uzeli duplu krunu, i to je odlichan uspeh, s obzirom da smo ostali bez skoro celog tima prosle sezone. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Ipak Zvezda. Zasluzeno svakako, posebno u drugom poluvremenu. Dupla kruna, sad ce kao oni sponzori shto su uleteli da uloze 10 milki eura, pa se mozda neshto i uradi. Ali, ako opet krene rasprodaja tima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 nije loshe bilo, uz levog beka (kolarov), shtopera i dobrog napadacha mozhda i bude neshto. videcemo, shto kazhe pera loshi smo al nismo beznadezhni a mora vala i nas jednom bog da pogleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts