klaskee Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 ocemo rezultateee kobriceee tugujemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 (edited) zhtroops vs kg-gaming 14:16 dd2 zhtroops vs kg-gaming kidz 16:2 de_train zhtroops vs MHG 13:16 JEBENI de_CBBLE -,- MHG vs kg-gaming 16 14 de_train MHG vs kg-gaming kidz nemam pojma rez :D kg-gaming vs kg-deca 16 4 de_cbble MHG & kg-gaming idu u 1/4 finala GG svima, i jebo vas cbble :) i smoke :) cya another time P.S. pozz za prijatelje nishlije MHG! Bravo za igracha Pali :D Prakticno si sam dobio prvi half WP! Bojan kuchka matora :**** Edited May 12, 2007 by shok1ca Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 veritas 16 - 10 cpu Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 veritas vs glorija polufinale bo3 idemo jebi :) Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 gl veritas !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 kraj turnira ? rez. finale ? Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vF|tRanquiL Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 finale vF - 4gl :D tek treba da bude Quote HtAnjE NemA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Zelda i Zlaja fighting !~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vF|tRanquiL Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 zlaja je bunnyjev mladji brat :DDDDDD nash botko :D Quote HtAnjE NemA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Eh ta shkriputja .. =))) Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 kobrica g3j gg fid, pcelice, 4gl x2, cpu i jos neki likovi :D :* Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Prepush. Tripujem da sam jako iznervirao kobricu kada sam pri odlasku odvrnuo muziku do kraja i napravio 2 kruga :D Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 gg 16 8 vs glorija inf za trece mesto 16 13 vs brootherhood dust2 gg (prvi put dignem nagradu i prodam je da skupim pare za put nazad :S ) Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1cha Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ej bravo za tur kobrica organizovao si ga svaka cast gg svima MHG kg.kidz je bilo 16 - 7 valjda kenjalo me shokice :D EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ Quote Da be, da be... CyberProUnited Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 12, 2007 Author Report Share Posted May 12, 2007 Prepush. Tripujem da sam jako iznervirao kobricu kada sam pri odlasku odvrnuo muziku do kraja i napravio 2 kruga :D Brate svaka ti cast sto si lood ko bickila !!! Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojaN* Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Bilo super . .ispadosmo od Vf-a u 4 finalu al ono . .dobro je jbg zezali se :DD(iz low sida 1 u grupi lol) @shok1 :** and zh <3 Navijao sam za pak neznam shta se deshava dalje ^^ Kobrice tur n1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Brate svaka ti cast sto si lood ko bickila !!! Obecao si mi burek ali ga nije bilo. Chudno... Nozh nisi zaboravio... Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 hahaha paja prepuhach... kakav turnir :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaskee Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Turnir je stvarno bio na nivou Kobrice svaka chast na organizaciji i drago mi je sto sam vas sve video :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpuK.O. Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 (edited) Brateeee,raspali smo se,ja ponovo nikog nisam izbio,ali sve sam blizi...Dobro bice:)Extra je bilo,malo smo divljali po zeleznickoj stanici,taxijem se vozili 1000 puta,ponovo najvise jeli,pili,picke po gradu samooo tako profy,a sto se tice samog cs-a,da smo se svi zajedno skupili nebi dobili glorijance,sa 5%snage igraju momci.Poz za kobricu i odusevio si me sa onim hladnim oruzjem i kopljem.Vidimo se Edited May 13, 2007 by cpuK.O. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ej bravo za tur kobrica organizovao si ga svaka cast gg svima MHG kg.kidz je bilo 16 - 7 valjda kenjalo me shokice :D EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ Kenjalo ili ne, svaka ti se dala e :D Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 darkooooooooooooooooooooooo vrati tu granu hahahahahhaahhaha talijan - gospodjo da li primate u bulju...hahahahahhahahahahahahahahaha kobrice - skote nosati majke ti ga :D ostali - bilo je do jaja samo mi je krivo sto nismo igrali sa kg-gejminGom :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 gg svima kobrice brate svaka cast na organizaciji,prvi turnir koji nije kasnioo ae poz svima,i vidimo se u vrbasu... Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 pobedili smo na evro viziji , ko bi rekao a vi ste to propustili zbog cs-a , piff :DDDD nego jel bi mogli ono kao neshto konachni rezultati klinac palac ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Blind ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts