slimasti Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Samo cekam da mi pukne ovaj sadasnji kais, a i mozda bi bolje bilo da idem u gacama nego sa ovim na sebi... uglavnom (off topic, ova spikerka sa rts-a nije nimalo normalna) dao sam se u trazenje, a to je nesto sto najvise mrzim, i rece mi sveca da u Springfildu (kako god se pisalo) su imali neke sportske (sta god ovo pak znacilo, uglavnom nisu kozni) na popustu kad tamo sve koza i nema nista ispod 2450 din. Hocu jos da odem u Evolution kod Meka a za ostalo jel ima neko ideju? Quote "Ako putnik ne naidje na boljega od sebe ili na sebi jednakoga, neka se cvrsto drzi svoje osamljene staze jer nema druzenja sa budalom." Dharmapade [5] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 U springfildu sam ja uzeo bio te sportske, 2 razlicita po 800 dinara komad, sad ako nema vishe jebiga, oba su mi do jaja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 u manualu i legendu je uvek bilo lepih i kvalitetnih za 1500-2000 sto mi je nekako ok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 jes, pogotovo legend, ali kolko ja znam, to je kozno sve, a coek oce te sportske sto nisu kozni ako sam ja dobro shvatio... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Kao shto je Hajli rekao, Springfield. Veliki izbor, do 1400-1500 dinara su svi. Bilo je i u Avanguardiji sportskih kaisheva, u Next-ovima (Trg, Milenium, Bulevar). Kapiram da ima i po drugim radnjama toga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 U springfildu u merkatoru na mega popustu pazario sam kaiseve za 300 din, one platnene ofc. Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 hocu ja te platnene metroseksualne :))) gde ima da se kupe? :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Ja i dalje nosim isti vojni kais kojim me je babo vaspitao. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 u trefu u podzemnom prolazu kod palate albanije imash 1200-2500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 za mene je sportsko objachenje trenerka...kada choveku ne treba kajsh.... onda spotsko-lezherno neko oblachenje podrazumeva farmerke neke - a na to uvek ide neki ne preskupi ne lakirani normalni kozhni kaish a kako u osnovnom postu chovek nije rekao da oce platnene nego samo da mu je sestra rekal da ima nekih negde mislio sam da nije loshe da pogleda..... inache skoro ko igor svoj sentimentalno-vaspitni kaish, ja koristim svoj prastaro-sentimantalni kupljen u Atini na dan Senine smrti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 reko je da nece kozne... ja nikad nisam imao 'nekozni' kais, mora da je uzbudljivo iskustvo:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 lol, bljak. lično bih te platnene kaiševe tražio na bazaru, buvljaku i tako tim mestima. ne vidim zašto bi tako neka glupost koja realno košta 100 dinara morala da bude firmirana i kupljena u knezu. da se razumemo, u stanju sam da dam 150 eu za farmerke, ali 1000 dinara za platneni kaiš je ro fl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 slazem se sa ivanom... ali ko ce da tumara buvljakom i bazarom kada je ovo u centru. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 meni ne treba kaish od kad sam se ugojio :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Platneni kais je casual varijanta, a ne sportska. Super je stvar, manje zulja, a i manje odskace od koze jer nije glossy a i moze da se uklopi sa bojom farmerki. Ima na sajmu da se kupi, pored onog standa sto rade presliakce za majice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 lol pa ne mora kozni da bude shiny... mogao bi i ja da qpim novi nekad, ovaj moj levis se lagano ali sigurno raspada... najbolji kais na celom svetu, a umire :\ doduse, traje od... hmm... kraja srednje lol... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 kruko, imam ja jedan gromobran, tvoj je za 20DM, onako lep, nije ceo metalni nego onaj deo sa rupama je neki skaj, a ovo ostalo je kombinacija chainmaila i platemaila:))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 oces i scotch&soda bermude? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 ahahahah totalno sam zaboravio na te bermude... kako je to bilo mega! mada, ako neko nađe ŠALVARE na dnu ormana, ima da se userem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 e, tu cu te vec razocarati... ali imam pocepani donji deo gucci trenerke sa buvljaka:))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 dobro, chiemsee nije toliko profi:) najpwnz0rnije je u stvari kad uzmes vunenu kapu i onda je stavis na potiljak ko siptar, a usi ti otpadaju, ali, boze moj, tako je moderno:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Joj imam ja te scoch 'n soda protekshn najache bermude ikada :] Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimasti Posted May 13, 2007 Author Report Share Posted May 13, 2007 Pre odgovora u vezi topica moram da ka'em da sam jos jednom naisao na sjajne rezultate kada postavim pitanje na ovom forumu. Zahvaljujem se i cestitam svima koji su doprineli tome da forum traje vec ovoliko godina i da se razvije u mesto na internetu gde obitava toliko razlicitih ljudi da je komunikacija moguca na svim nivojima od duhovno/filozofskih do najprizemnije materijalistickih srocio bih sve ovo da izgleda lepse i smislenije ali nemam vremena:) U tom duhu samo cu jos prokomentarisati da sam bio odmah jedino u tom Evolutionu i da su im kozni 1700 a "sportske" nisam ni zagledao jer ono nebih nosio ni da mi pokloni osoba koju nikada nebih hteo da uvredim time sto necu koristiti njen poklon:) Quote "Ako putnik ne naidje na boljega od sebe ili na sebi jednakoga, neka se cvrsto drzi svoje osamljene staze jer nema druzenja sa budalom." Dharmapade [5] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 skontao sam da su trenerke u srbiji postale deo narodnog folklora. a ja u zivotu nisam obukao nijednu. kakav nesrbin! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 daki ide po gajbi u farmerkama, a i basket opika u farmerkama kad je ladno za sorc... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts