killYg0r Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Vec samo deo pitao na warcraft forumu ali ajde ovde da prosirim discusiju posto me jos nesto zanima Dakle posle igranja neke igre npr 20-35min mi se samo upali plavi ekran , ponekad kaze nesto za memoriju ponekad samo plavi ekran bez icega i a u pozadini mi se nastavlja igra jos nekih 5-10sec i samo stoji plavi ekran dok ga ne ugasim ili restartujem, pretpostavljam da je zbog graficke ili zbog memorije ono sto mene zanima je da li postoji nacin da saznam sta od ta dva ne radi i kako ono sto me drugo zanima je da li je moguce promeniti samo cooler na grafickoj i koliko otprilike kosta jedan e sad u vezi kompomenti gledao sam cene memorija i grafickih i potpuno se potresao kada npr vidim da DDR2 momorija kosta npr 1gb 60-70e a DDR1 kosta nesto vise a graficke su sve pci , fazon 80% a 20% su agp, a moja bedna ploca (nforce2) od pre 10 godina ne podrzava ni ddr2 nit ima pci slot i sad ne znam uopste koliko mi se isplati da menjam samo memoriju ili samo graficku kada bi bio red da sve lepo promenim i plocu i procesor koji su svi od pre 3 godine ali bi to sve bilo preskupo :( nezahvalni komp ! gde moram da kupujem peti novi deo da bi zamenio treci samo da bi tamo nekom to donosilo vise para:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 polovno polovno :) imash onog quert00 lika na malim oglasima, pa vidi koliko bi te koshtalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts