cali Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 zna je moj sef kaze fotosop. verujem coveku. ne moze biti dobra riba i da sabija kompove moja riba je bolja od tvoje! tvoj shef mi je rekao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 "You know, I can't think of nothin' finer than a fine naked woman holdin' a gun. And you just all kinds of fine, ain't you?" ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Latentni gay nagon... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 zna je moj sef kaze fotosop. verujem coveku. ne moze biti dobra riba i da sabija kompove Brate moze biti dobra riba i da sabija kompove samo ovde nije slucaj em ona ne sabija kompove em i nije neka dobra riba. Inace to sto je ona navela u specijalnosti stoji na sajtu firme u kojoj je ona direktor da se bave tim poslovima. Prvo ne verujem da dobro barata svime sto tu pise a i da je expert u tome svako to sve moze da nauci za 2 godine komotno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 KAKO JE DOBRA RIBA E IMA LICE ! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Brate moze biti dobra riba i da sabija kompove samo ovde nije slucaj em ona ne sabija kompove em i nije neka dobra riba. Inace to sto je ona navela u specijalnosti stoji na sajtu firme u kojoj je ona direktor da se bave tim poslovima. Prvo ne verujem da dobro barata svime sto tu pise a i da je expert u tome svako to sve moze da nauci za 2 godine komotno. Milena Djuričić’s Specialties: Information architecture, usability and accessibility for business applications and consumer web sites. Project Management of teams skilled in following areas: jeste vi retardi ili vas samo mrzi da chitate? i da li uopshte imate predstavu shta je njen posao? btw jbj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 De1, samo cu ti reci da pojma nemas sta govoris i zamoliti te da prekines da lupetaras o stvarima koje ne poznajes. Molim te. Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts