Jump to content

U KAKVOJ TO ZEMLJI ZHIVIMO ?

Recommended Posts

' date='May 8 2007, 19:29' post='981435']

vise para je pokradeno posle slobe nego za njegovo vreme.

Ati si pa to neka obavestajna sluzba pa imash neke dokaze o tome ili

si jednostavno ljubitelje Vuchiceve demagogije?

Neukrotljivi!

Jesu, nakrali se. I samo su Bogija skenjali kad je hteo da se bavi politikom. Mirko Marjanovic je umro kao posteni biznismen iz jos postenije kompanije Progrers. Simpo Tomic? Cela ta bulumenta se povukla u senku da im dlaka ne fali i nesto ni Cedi nisu na vr jezika.

A kako i zasto je doslo de cele igrarrije sa SDK i Nacionalnom Stedionicom koja je posle privatizovana. Zasto su privatne banke dobile nadlestvo nad starom deviznom stednjom?

Slobini su se nakrali koliko je moglo, ali su ovi nekako uspeli da nadju nove pravce i stilove za kradju.

@ miskaing

To sto si rekao u najmanju ruku je APSTRAKCIJA.

Ali, hajde da zamislimo da si upravu.

U tom slucaju vise bih voleo vlast koja ce da me potkrada ali i da mi omoguci i olaksa da putujem/da se obrazujem/da se zaposlim/da dodjem do prvog stana a ne da me potkrada a da pri tome ja treba da razmisljam da li cu biti regrutovan u prve odmbrambene linije na kosovu/da li ce moja zemlja biti bombardovana/da li cu gorivo kupovati u dvolitarskim flasama/ sta ce mi keva i cale reci kada zenu dovedem u stan da zivi sa nama...

Edited by Crash Override

Pusti me te tuzne price Crash. Uskoro ce ti trebati pasos da odes do Panceva iz Beograda. Slobino vreme je bilo dobro za snalavljive, to je ocigledno.

Ovo trenutno vreme ti nudi sta? Evropu? Ta ista evropa kao sto kaze de1 te je bombardovala i ta ista evropa i dalje misli da smo teroristi i zlocinci. Tako da samo mi reci da je drzava stabilna i da ima ulja i hleba da se kupi kao argument i zavrsicu svaku dalju polemiku.

Dr.Mr.

Pa ima ulja i hleba, i secera, mada malkice kosta, a ima i struje, skoro stalno, sem kad Beogradjani popale klime ili grejalice :), mada i ta struja bije po dzepovima, a da li bas moramo da placamo 20centa po kwh kao Ameri, ne znam... A to sto dadzbine za otkupljen stan placam kao da ga idalje iznajmljujem od drzave... I to u pizdicGradu, gde je kvardrat 150e...

LOL

Jedna mala prica. Nije tuzna.

Pre dve godine sam izvadio shengen i otisao kod sestre u Austriju. Posle par dana mi se digla ona stvar i hteo sam da skoknem do Italije i Slovenije. To sam i uradio. Da nije bilo saobracajnih znakova ne bih ni znao da sam presao iz jedne zemlje u drugu. Za taj osecaj slovode i ljudskosti sam morao da stojim 8 sati na paklenom suncu pred ambasadom + vreme koje mi je bilo potrbno da sakupim sve papire i dokumenta (od kojih pola samo da bih dokazao srdostvo sa sestrom) + kes. Sta mislis da li je to normalno?

Na to sam mislio kada sam mislio na EU. To sta Evropa misli o nama. Zabole me.

Ja hocu da se slobodno krecem, da me na aerodromima ne svrstavaju u posebne redove... I dalje ti nije jasno da smo sada na korak dalje od toga zahvaljujuci DSS+SRS?

To sto su nas bombardovali zahvali onoj Evropi u koju tako zeljno zelis da odes, ta ista Evropa nas je bombardovala vise nego Nemci u drugom svetskom ratu, te price kako nam oni zele dobro su samo demagogija, nikada nam nisu zeleli dobro niti nam zele to sad. BTW bombardovali su nas nelegalno bez ikakvog odobrenja, sila Boga ne moli.

Izvini, nemci kad su bombardovali, pola Beograda je bilo u ru

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...