DeuS.HellioN Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Svake subote u DeuS-u organizujem nocno. Zamolio bih admine da ovaj topic ne brisu kako bi ekipe mogle da mi se prijavljuju. Hvala Ako imate ekipu ( ozbiljnu ) prijavite mi se ovde za nocno igranje. Igranje pocinje u 24 : 00 i traje do 6 : 00 a cena je 200 dinara po igracu. Vidim da ima dosta novih ekipa u Bg-u, pa eto...postujte mi ovde kada biste dosli da se i mi okupimo i da se igramo. Poz HellioN- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 kog nescrecnika je igor zaduzio za ovu duznost? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Ja nemam ekipu.Ali racunajte na mene. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 E koji bedak, u nasoj ekipi su 3 igraca iz cacka, tako da ono... Mozemo nas dvojca da dodjemo... to jedino ako nije za ekipe organizovano? ako je tako napravicemo neku mix ekipu... Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Zapravo igor uopste ne zna za ovu inicijativu, just for record. Ni Joca verovatno kad smo kod toga. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 hahaha.. pobuna u redovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted May 7, 2007 Author Report Share Posted May 7, 2007 (edited) Zapravo igor uopste ne zna za ovu inicijativu, just for record. Ni Joca verovatno kad smo kod toga. Da,Igor mora da ispadne pametan u svakom slucaju,al zna da zove u podne i da pita zasto od nocnog fali pazar... moja greska, ne kazem... al opet... mislim da ipak zna. Toliko o tome... Inace lakse je da mi se ljudi prijave na mob,jel ne proveram svaki dan forum. IGORE NE SMARAJ NA TOPICU AKO NEMAS EKIPU, A ZNAM DA NEMAS JEL NIKO NECE SA TOBOM DA SE IGRA... GLUP SI ! Ljudi nek ga neko sankcionise.... smara ! Edited May 7, 2007 by Mutke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Mutke vam nece odgovarati na postove sledecih 3 dana jer mora da razmisli o svoim postupcima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 h8t Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 ahahahaha :) inace pogodite ko mu je promenio ime u mutke ^^ anywayz igore vladica je posle 2 killa koja su se desila na mapi provristao I EVO GA FIRSTBLOOD! ostala 4ica su samo tiltovala glavu ka njemu i smejala se u facu.. :) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Da,Igor mora da ispadne pametan u svakom slucaju,al zna da zove u podne i da pita zasto od nocnog fali pazar... moja greska, ne kazem... al opet... mislim da ipak zna. Mislim da je to potpuno nebitno za forum, zar ne. I prevario si se ne fali, odbijeno ti je od licnog dohotka pile moje :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 ahaha igore hoce li Mutke postati zhrtva tranzicije? =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 I treba kad je izabrao subotu za Dota veche :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Cu da vidim ja da potegnem iz Bora i eto me na dota night! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts