Masni Ludak Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Ako postoji zainteresovanih da igraju i što je još bitnije zainteresovanih da organizuju mogao bi da se napravi Q4 turnir na ESWC qualiju 2. i 3. juna. Ja bi se potrudio za nagrade ali u najgorem slučaju 100% od uplata tj. registracija bi išlo u nagradni fond. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 igro bih ja ako garantujesh da radi klima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 igrao bih i ja, evo iscimaćemo što više ljudi pa se čujemo oko orge(tj niko ako bude bio voljan :) ) vuk, jel ti tel još uvek 063396.... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 (edited) Cao, mislim da treba da se iskoristi svaka prilika za organizaciju turnira. Nazalost ne vidim da ima dovoljno zainteresovanih, bar za q4 jos uvek. Moj predlog je da to iskoristite za Q3 CPM/OSP duel ili plafon 2v2 ako ima zainteresovanih. (2. i 3. jun mi nikako ne odgovaraju zbog obaveza, u sred ispitnog roka mi je..) Zbog toga najvishe shto bih pomogao je da podesim servere i napravim raspored, trebao bi neko drugi da provede ceo dan na mestu i smeshta ljude, belezi rezultate, kopira konfige, pokupi demoe (i donese mi kasnije da aplodujem..). Ako ima neta mogu da dignem i gtv, scorebota itd. Napravite neko glasanje i pitajte sve redom koji igraju kvejk, da vidimo da li nas ima dovoljno... Pozdrav.. Edited May 5, 2007 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 ma četvorka bre taman da se zagrejemo za 1.4 final, ne mora uvek da bude na profi nivou, malo zezanja i tenzije.Biće ljudi opušteno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted May 7, 2007 Author Report Share Posted May 7, 2007 Jeste Corey isti mi je telefon, i moja poenta je da bude samo zezanje ne ocekujem milion ljudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Hellov! :) Masni poslusaj Nika... Meni odgovara i q4 i q3 :) Samo nabaci neke masne nagrade da nam privuchesh paznju :b Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 (edited) Jeste Corey isti mi je telefon, i moja poenta je da bude samo zezanje ne ocekujem milion ljudi. Pa naravno, ja sam rachunao 8 ljudi za 1v1 q4/q3cpm ili ako ima dovoljno mashina onda q3osp 2v2 za plafon 16 ljudi (s' tim da kapiram da bi se realno pojavilo 10-12 ili ti 5-6 timova).. Turnir je u sred ispitnih rokova i pred kraj godine za shkolarce, predpostavljam da ce odziv (koji je slab iovako) biti jos slabiji.. Edited May 7, 2007 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 ja sam za naravno (: vise za q3 nego za q4 trenutno... ali sta god da bude, verovatno cu ucestvovati. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 ako je subota, ja bih doshao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Ako bude q3 dolazim da perem veselina ako ne zbrise do tad. U svakom slucaju dolazim da parim oci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 (edited) kK! Uchestvujemo! I DA turnir definitivno 2 da bude.PLXPLXPLX Edited May 8, 2007 by Tiger21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted May 9, 2007 Author Report Share Posted May 9, 2007 Ok. Kompovi nisu problem, stim što sam ja imao nedelju prepodne na umu, ali ako ljudima više odgovara subota, ok nije problem. Treba mi samo neko da dodje dan ranije da poinstalira sve što treba pošto se razumem u Quake kao Saint i Rambo zajedno u sex, znači totalni sum nub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 jebacu te vuche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Moze Q4, tu sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 q3 q3! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Ok. Kompovi nisu problem, stim Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted May 9, 2007 Author Report Share Posted May 9, 2007 Na svim kompovima ima neta, i imam ja mislim 5 fiksnih adresa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Na svim kompovima ima neta, i imam ja mislim 5 fiksnih adresa. Super, poshto bih digao GTV preko SBB servera. Ako treba instalacija tu sam da pomognem, al' bi bilo dobro da neko drugi radi sam turnir,.. npr. Corey, Sima, ranbo, sa1nt.. Javi mi na pvt ako hoces kontakt.. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Pa.. ako Niko nameshta kompove onda je sama organizacija turnira vrlo jednostavna :) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Tachan datum ako moze... da znam da kazem ostalim qcg-ovcima ;) i da kolko smem njih da dovedem iz zR-a? 1v1 / 2v2 ? :) cpma or osp :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted May 10, 2007 Author Report Share Posted May 10, 2007 Nek digne ruku ko će malo da se iscima to da organizuje a koliko vidim Niko je voljan da sredi kompove. Kao što rekoh više bi mi odgovarala nedelja jer se u subotu igra CS pa će biti malo veća gužva ali kao što rekoh nije frka ni da bude u subotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 jel to ostaje q4? ili prelazi se na q3 ? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Q4 ;) Valjda će već jednom taj full da izađe, beta je odavno izbačena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 ajd' javite da li je nedelja da znam da li da igram uopste ili jok, jer ja nedeljom shljakam ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts