Jump to content

Moja muzika

Recommended Posts

Pretpostavljam da je veliki broj RUR-ovaca bio na EXITu tako da smatram da bi bilo vredno ovo ovde objaviti..

Cetvrtu godinu za redom EXIT otvara konkurs za neafirmisane bendove. Na njihovom community sajtu www.myexit.org mozete da se registrujete i napravite svoj blog. Sajt vec ima preko 1000 clanova i taj broj konstantno raste. Elem,cemu ovo ? Ja sam tamo otvorio svoj blog www.myexit.org/Stefano u cilju promovisanja svoje muzike (dance/techno je u pitanju). Racunam na sve ljude koji vole ovu vrstu muzike da posete blog, poslusaju muziku, ostave pokoji komentar i tako ce komisija EXIT-a znati koga da odabere ;) . Za sada su okaceni delovi od 2 min iz 4 pesme (nazalost ne mogu cele da stanu,upload je ogranicen na 2mb) i svakog narednog vikenda cu okaciti jos po jednu .U slucaju da mi u drugoj polovini maja stigne pisamce da me je komisija odabrala, javljam ovde datum i vreme nastupa i ocekujem veliki broj RUR-ovaca na DJ SUPER STAR stage-u :)

www.myexit.org/Stefano

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ijaooooo,prepirke diDZejeva!omg!

nego,gl hf i to....

ae na topik o mejdenima

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

jel 2-4 Grooves remix? :)

EDIT: Jel morash da kachish svoje pesme da bi se kandidovao za EXIT?

da,pesme moraju da budu autorske,pustanje tudjih stvari ne prihvataju.

@Dimke

da,to jeste techno,tj. ravers fantasy jeste,a ove 3 su dance :). okacicu do exita jos par bas techno stvari.

sa 9 godina si isao na zurke? koji si ti nub, ja sam kupio gramofone sa 5.

ali brate okachio je onaj nemachki happy trens sa sve onim skrnavim istanjenim glasovima ahahahaha [roflmao]

stefdza90 ako si si stvarno ozbiljan u vezi sa ovime sto si okachio veruj mi na rech da mozhesh ti 60 svojih autorskih stvari da okachish (pritom da nije ova katastrofa od skuter muzike, no hard feelings), nece da te puste na dj super star stage ukoliko nisi poslao neki mix da cuju kako mixas.

Ajde okachi tih "bash" techno stvari da cujem :)

Tek sad poslušao tvoju muziku..mogu ti reći da je skroz ok i da imas punu podršku sa moje strane.

A u kom to programu radiš, i ko ti radi vokale?!

Baš me interesuje, molim te odgovori.

NJiiiiii....!!!

hvala na podrsci :)

radim u klasicnim programima, kao sto i svi rade, jedina razlika je sto su originali :)

a za vokale ne smem da otkrijem tajnu. everytime we touch je remix vec pomenute pesme u 3. postu cini mi se...