LESkOpoz Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 al bi dosao na tur samo da vidim moje prijatelje vF i malog zeku :) a tomice ne vrediti da budzish postove kad nikad neces stici saleta pajsera leska i komp ;) :* Evo jos jedan post na moj konto...jeeeej :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5holaja Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 srecno svima... a ti kobrice, mogo si da sacekas malo sa turom dok ne dodjem, mamu grbavu .!. Quote SJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 GL HF svima nadam se da ce kobrica pored one guarane da navata neke crnkinje iz kraja da nas masiraju dok igramo [:D] Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 phanat1c dingospo pk panju .!. <3 :D Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 @ seway :* Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 kad vetj budzite postove daj i ja nesto da napisem... Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 bogdane umesto sto budzis postove bolje pazi onaj kupus mozda pobegne Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
dYLe Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 ko voli partizan ko voli celzi bjeko lopove nja nja nja nja zeko lopove nja nja nja Quote Ponekad moras proci pakao da bi stigao u raj Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Hahahah DYLEEEEEE PESOVCU !!! Slao si Gajicu poruku,a nisi hteo da dodjes da se javis... PICKO !!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 idem da uplatim kad se probudim,tako da racunajte na nas :D Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojaN* Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Evo mi uplatili,ekipa MHG dolazi iz Nisha , vidimo se . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noFrks Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Hoce li biti sutra neka satnica i raspored ? I kada ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 10, 2007 Author Report Share Posted May 10, 2007 Hoce li biti sutra neka satnica i raspored ? I kada ? da sutra ce biti rasporeda Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 ekipa buljasi dolaze na tur uplata ce biti izvrsena u toku dana a mozda i godine :P poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 pak platio Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 zhtroops uplatili. Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 sale sabio :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 10, 2007 Author Report Share Posted May 10, 2007 ekipa buljasi dolaze na tur uplata ce biti izvrsena u toku dana a mozda i godine :P poz znam brate sto se zovete buljasi :) dajete da vas buljiraju i jos placate za to :) ahahahahaha jel ste uplatili buljiranje za celu godinu ili samo za 1 turnir u buljiranju ahahahahahahahaha Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 pa nemoj sad da pricash ovako javno jel smo se dogovorili da to bude tajna ne mora sad svi da znaju btw jel jos uvek placash po 100 kinte ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 dolaze pcelice da vas izbodu heheheheh :))) by ashhh Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 :* pcele :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 organizatori, pokushajte da uploadujete odma' demoe nakon tur-a :D Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts