bagerseN Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 al da su pamucne i da biram broj nemoj da te sanjam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 3, 2007 Author Report Share Posted May 3, 2007 al da su pamucne i da biram broj nemoj da te sanjam hehe ma ti si mali rastom dovoljno ti S mozda i L ako si narastao :) hehe Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4trix Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 (edited) sastav mix-a iz NS? Edited May 3, 2007 by m4trix Quote http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Sylvanas&n=Chea Link to comment Share on other sites More sharing options...
noFrks Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 sale dolazi sa dejanima :D Oooooo, ODLICNO. Bas mi milo sto ces ti da dodjes. Vidimo se u KG ! Iako smo se malo dvoumili posle tominih postova mrachenja FiD ce da dodje 100% da se zezamo malo i druzimo. U poslednjem minutu sam stigao u postu da uplatim tako da definitivno jos jedna ekipa dolazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 3, 2007 Author Report Share Posted May 3, 2007 Oooooo, ODLICNO. Bas mi milo sto ces ti da dodjes. Vidimo se u KG ! Iako smo se malo dvoumili posle tominih postova mrachenja FiD ce da dodje 100% da se zezamo malo i druzimo. U poslednjem minutu sam stigao u postu da uplatim tako da definitivno jos jedna ekipa dolazi. boze brate pa ko je taj toma ? jel to neka faca ?samo da napomenem da ce izgleda biti promocija crne guarane za dan turnira i svi ucesnici ce je dobiti gratis :) u pregovorima smo sa znate vec kim :) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 hehe ma ti si mali rastom dovoljno ti S mozda i L ako si narastao :) hehe rece mi covek koji je zajebao konana hehehe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 mix iz ns-a sale dejani marko i pozarevac :* Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 pak u sastavu 5 delija dolazi da hara Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
spectrume Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 gavra bub a lol ovaj toma mi ulepsao dan, stvarno je tenkre. MRrrzim strumfove hahaha Quote KDS Link to comment Share on other sites More sharing options...
mRk Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 (edited) al nas puno dolazi .... tur ima da traje 3 dana.... :P Edited May 4, 2007 by mRk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 pak u sastavu 5 delija dolazi da hara Znaci gavra ne dolazi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 4, 2007 Author Report Share Posted May 4, 2007 al nas puno dolazi .... tur ima da traje 3 dana.... :P ali lol :) ma bre traje 1 dan makar ja svima popusio na taj dan :) hehehe ma da bude 300 ekipa ima da bude 1 dana ej pajser 1/4 sa mesom Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 pak u sastavu 5 delija dolazi da hara DA DA DA @lesinar - pk :D Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 teh kg je gavrin :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 o majmuna bozijeg pokazi mi jos neki turnir gde su bile robne nagrade , naravno da sponzor daje robne nagrade ,u otsalom jadnice organizuj turnir pa da vidimo sta i kako i ajde stfu idi jdi govna i pi vode da se ne zadavis :))))))))) Znachi ipak ti sponzi dao 5 tastature i majce.Jak sponzor nema sta.Znachi da se prijave 5 ekipe ko osvoji tur mora da da 2500 za troskove po igrachu a ako osvoji taj isti igrach dobije 2000 plus tastaturu od 1000 din i majcu.Dobro bar ce moci da se presvuche....A da ustvari doci cu zato sto ce da bude i guarana od 30 kinte.Bas ti je dobar tur,jel ima jos mesta da se prijavim?Ko zna mozda mi obezbedite i pastetu jednu carnex i tanjir....Naravno bez hleba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 5, 2007 Author Report Share Posted May 5, 2007 Znachi ipak ti sponzi dao 5 tastature i majce.Jak sponzor nema sta.Znachi da se prijave 5 ekipe ko osvoji tur mora da da 2500 za troskove po igrachu a ako osvoji taj isti igrach dobije 2000 plus tastaturu od 1000 din i majcu.Dobro bar ce moci da se presvuche....A da ustvari doci cu zato sto ce da bude i guarana od 30 kinte.Bas ti je dobar tur,jel ima jos mesta da se prijavim?Ko zna mozda mi obezbedite i pastetu jednu carnex i tanjir....Naravno bez hleba brate crna guarana je 100 dinara i budi srecan ako je bude jer nije malo da 100 ljudi dobije po 2-3 gurane uzmi racunaj ... i batali spam nemoj si debil organizuj turnir i ja cu vrlo rado doci Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vF|tRanquiL Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 vF dolazi 100% tRanquiL zelda mali BunnY pera.skeo rastafary ps: Budi spreman da izgubish ali nadaj se pobedi vF Barabe :D Quote HtAnjE NemA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nOOkie Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Samo se vi lepo igrajte, navijacu za Kg-gaming...a pozdrav i svima koji me znaju! :) Ps. Kobrice, zao mi je sto necemo doci, Nuclear je zauzet a ne mozemo bez njega... aj gl & hf svima! omg, pazi foru, logovao sam se na nekog ko je vec imao nalog Nookie...ahahahahhaha lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 (edited) pak u sastavu 5 delija dolazi da hara Shto lazesh ljude.... gavra navija za pfc Edited May 6, 2007 by phanatic Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 (edited) phanat1c dingospo pk Edited May 6, 2007 by gavra Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Shto lazesh ljude.... gavra navija za pfc Dokazacemo suprotno CD-om koji ce biti pushtan na putu za KG i u istom :) Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 oce neko da igra za moj klan A ? za KPB krsim pichke balave najjaci klan u srbiji kakav kgb moze da se private samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 au tomo al je tebi do jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 al bi dosao na tur samo da vidim moje prijatelje vF i malog zeku :) a tomice ne vrediti da budzish postove kad nikad neces stici saleta pajsera leska i komp ;) Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 ovaj toma je ... zanimljiv u najmanju ruku ismejao sm se koji god da sam procitao njegov post bas ne baca hejt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts