kobrica2004 Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 (edited) 12.05 u klubu "kg-gaming" , Dragoljuba Milovanovica Bene 12 34000 Kragujevac Novo otvoreno udruzenje "kg-gaming" organizuje 1 cs turnir,lokal poseduje 20 racunara rasporedjenih u 3 prostorije *uplata je 2500 dinara po ekipi* *uplate ce se vrshiti na ziro racun ili licno u udruzenju kg-gaming naj kasnije do 10.05.2007,dole na slici imate model uplatinice kako treba popuniti sa brojem ziro racuna* *cilj turnira promocija udruzenja kg-gaming,druzenje,podizanje izumrele cs scene* *nagrade su 100 % od uplata* 1.mesto 80% 2.mesto 20% 3.mesto robne nagrade *nosioci turnira- bice odredjeni prema zadnjim turnirima koji su odrzavani,ns,zadnji wcg* *sistem igranja - grupe,1/2 bo3,finale bo3 *konfiguracija* amd 3000+ 1gb rama take ms nx7300 - 256 ddr2 hdd 80 gb-a sata2 17" compaq \ 17 "LG - CRT Misevi - logitech tastature - labtec slusalice - trust i philips - sve rade !! *ostalo ,izvlacenje ce biti obavljeno 11.05 , a turnir ce poceti u jutarnjim casovima oko 10"00.* *prijava - prijava se vrsi na e-mail:kragujevacgaming@gmail.com,u prijavu popuniti na sledeci nacin ime klana : Babuni :) ime i prezime : Goran "babun1" Markovic Zoran "babun2" Jovanovic Milan "babun3" Simovic i td :) ovo radite zbog id-kartica koje ce obezbediti sponzor turnira. MOLE SE EKIPE KOJE NISU 100% SIGURNE DA NE SALJU PRIJAVE NA E-MAIL !!!!!!!! SVE OSTALE INFORMACIJE NA 062 28 44 30 i prijave slati na e-mail : kragujevacgaming@gmail.com GL & HF Prijavljene ekipe 1.Kg-gaming 2.Kg-gaming kids 3.brothershood 4.sr7 5.Pcelice-ashhh 6.pak - gavra 9.Glorija 8.Team Alti Cpu -nis- UNKNOWN TALIJAN 9.zhtrops cacak - shokica 10.click - paracin - howwedo 11.FiD - beograd - milos janjic12. 12.veritas - ns 13.MHG - nis 14.Distributed - Mostar - Drazen i ovi sto su se prijavljivali na forumu ne znam im imena :) Edited May 10, 2007 by kobrica2004 Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Videli smo i prvi put! Ne mora 2 puta :) Mashine su super... valjda tje biti vishe interesovanja nego za tur u Nish :) Sretjno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 DOLAZIMO Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 koja je poenta pisati koliki hd masine ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 21, 2007 Author Report Share Posted April 21, 2007 koja je poenta pisati koliki hd masine ?:D o brate pa sta znam napisao sam cisto kad sve pisem da se zna da je novo a dal moras da spamas ako nemas nista vezano za tur plz nemoj pisati ,hvala i izvini !!!!! pozdrav Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 maj ce biti pun turnira vrbas ovaj i qvali za eswc i mozda bude jos nesto (qvali za kode5 ili sl.) :) treba to sve isfinsansirati Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 21, 2007 Author Report Share Posted April 21, 2007 maj ce biti pun turnira vrbas ovaj i qvali za eswc i mozda bude jos nesto (qvali za kode5 ili sl.) :) treba to sve isfinsansirati kad je quali za eswc to jos nisu objavili ili jesu ? Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 o brate pa sta znam napisao sam cisto kad sve pisem da se zna da je novo a dal moras da spamas ako nemas nista vezano za tur plz nemoj pisati ,hvala i izvini !!!!! pozdrav ma jok ne spamujem :D nego me stvarno zanimalo :D reko mozda ima neke veze a ja ne znam :D sto galamite odma ;D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 kobrice ae pravi neki WC3 turnir Srecno svima tamo! :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 21, 2007 Author Report Share Posted April 21, 2007 kobrice ae pravi neki WC3 turnir Srecno svima tamo! :) des brate :) ocu ako ces ti da mi dovedes ljude :) salim se naravno sad ce udruzenje kg-gaming krenuti sa nizom turnira dota,wc3 i td nista se ne birini pozdrav !!! Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Naravno, Noni i ja bi mogli da sakupimo neku ekipu... Samo kada budesh reshio javi Poz! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 +1 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 aj postujte pametno u vezi csa :D aco dolazite u kg da vas ne bi ebo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spale Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 + jedna ekipa 97% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carref0ur Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) Cime si ti izracunao tih 97% maajke ti :P Mogu li slikice igraone ? Edited April 23, 2007 by carref0ur100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 E ae izbacite spisak prijavljenih ekipa ili slicno pls ... pozz Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNKNOWN TALIJAN Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) ekipa teamALTI < CPU > iz Nisa dolazi na turnir 100% poz Edited April 24, 2007 by UNKNOWN TALIJAN Quote ....................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Kobrice ova igraona je tamo gde je i stara bila? Poshto nisam upoznat sa ulicama u kragujevcu... ^^ Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 24, 2007 Author Report Share Posted April 24, 2007 Kobrice ova igraona je tamo gde je i stara bila? Poshto nisam upoznat sa ulicama u kragujevcu... ^^ da dejo ali totalno preuredjena to sad nije kasinca igraonica nego udruzenje gaming udruzenje :) ima 20 kompova ,rasporedjenih u 3 sobe ima na slicicama pozz Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpuK.O. Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) Sastav EKIPE teamALTI < CPU > iz Ni Edited April 24, 2007 by cpuK.O. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4trix Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 de de kobrice napravi turnir u doti pa mozda i dodjem tamo sens nemere da mi ne valja Quote http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Sylvanas&n=Chea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 ako nekom treba playa nek me kontaktira isao bi a ovi moji nemogu ( plus kobrica me smara da dodjem ) Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spale Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Koliko ima od BG-a do kragujevca? Da li moze vozomd a se ide? kako je najlakse stici? aj informisite me;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 (edited) ima jedno 1500 km ide se brodom do zimbabwea a onda avionom do nisha pa iz nisha busom jedno 200-250 km 140 km je udaljeno i to je negde 2h + 15 min busom ... karta kolko se ja secam sta je kobrica pricao 500 din povratna al nemoj mi verovati on ce ti potvrditi Edited April 29, 2007 by zH|Teshke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 29, 2007 Author Report Share Posted April 29, 2007 Koliko ima od BG-a do kragujevca? Da li moze vozomd a se ide? kako je najlakse stici? aj informisite me;) 580 din ti je povratna karta bg-kg - imas i voz ali stvano nebih ulazio u to kad ide i koliko putuje mislim da 580 din busom nije mnogo , a u kilometrima ima 140 auto putem a preko mladenovca ima 110, ali autoputem brze stizes pozdrav Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts