spo(ghost) Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 skuplji si od pretplate za wow :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 moze, 15e pizzo nabavicu ga sam mislio sam da si fin chovek Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 jesam ja fin chovek, ali i fini ljudi moraju od nechega da zarade Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 bash mi te je zao, cek, evo, ide, ide, sad ce, e jebiga, za malo da pustim suzu :)))) ocesh da se menjamo na nedelju dana? mozda naucim javu i tako neka sranja ;D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 bih se ja menjao, samo ti zivish u onom kurcu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 bih se ja menjao, samo ti zivish u onom kurcu ne diraj mi avala siti :)))))))0 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Ok, utisci su sledeci, to jeste RTS kanter. Znaci igrica ce da zivi i da zivi, pritom ima lepa graficka reshenja. :) Kretanje kamere je na wasd, napadacki "spell" jedinica je na E, odbrambeni je na R. Igrao sam samo sa erforsom (mislio sam da imaju paratrupere :( ), elem, imash 4 jedinice, hevi helish, medium helish, transport helish i skaut helish. :))) Cim udjete u partiju, odmah krece akcija, narucivanje trupa, slanje skauta za artiljerijom/tenkovima i unistavanje istih sa hevi helishima, posto mid helishi su efektivni samo ka vazduhu. Igrica je prosta, dinamicna, kompetitivna, pravo osvezenje za wc3/wh40k sranja. :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 jel ima golih zhena Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 samo aziatkinje Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 grmhrgh oce neko chika brue-u da da jedan beta key? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Make it two bitch :P Ne mislis valjda da te guze, a da pritom ja to ne gledam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 grmhrgh oce neko chika brue-u da da jedan beta key? :P spam highl1 @ pm :))))) elem, nakon dreamhack-a, tj nakon predstojece nedelje se zavrshava closed beta i krece open beta ;) do tad mozete da skidate klijent od manje-vishe 2 giga i da se drogirate zabranjenim gejmplej snimcima closed bete, na ju tjubu ofkors :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 brue i rejz, u got mail Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 :)) tenk yuri veliku machku oho, sad samo da najurim ove dotashe i kaunterashe, i da pocnem dl :P i kakva je po tvom misljenju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 brzo, zanimljivo, drugachije, u najkracim crtama Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 LAZE, NIJE NI IGRAO!11 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 tjuti bre, moze da ti zavali tactical nuke na tu Avalu, pa opet ode repetitor ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Sad cu da pustim d/l klijenta :) Cheers m8 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 tjuti bre, moze da ti zavali tactical nuke na tu Avalu, pa opet ode repetitor ;) Inace, kad smo vetj kod nuke, veoma takticki cisti sve sto je na mapi ;)))))) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 probao! :) hm, ne znam sta da kazem Plitka strategija sa veoma dobrom grafikom i atmosferom. Aj redom: Plitka strategija - zato sto i nema neki izbor jedinica, i svodi se na to ko ce koga gde na navata sa counter trupom, tja da li cete poslati heavy chopere na neku izdvojenu formaciju tenkova itd itd. naravno, tek je beta, i jos se ljudi nisu usemili, da timski bolje takticki odrade bitku. Specijali daju neku takticku prednost ako se upotrebe na pravi nacin i u pravom trenutka, ali opet: sa cisto gledista dugogodisnjeg igraca strategija, u strateskom smislu, igra je prosecna. Dobra grafika - full 3d, stvarno skidam kapu kako sve izgleda, interfejs je ok, radi veoma glatko...stvarno nemam zamerke (za jednu strategiju) Atmosfera - opet, sto se stratega tice, onih zagrizenijih, nista preterano, ok, al ne sad tipa: wooow! . Cini mi se, sobzirom sta se dogodilo u transakciji CS -> WC3 (tacnije DOTA) da ce privuci dosta upravo takve igrace. Dakle, ludo, brzo, gankovanje, itd. mada, licno mislim, da bih izbegavao domace servere ili poneke igrace, koji su u fazonu kripovanja po sumarcima dok se ne nabudze svi mogutji itemi, pa onda shorka, tja partija - 2 sata (mislim na Dotu) ;) Sve u svemu, ipak malo osvezenje na trzistu igara. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Pa, izbor jedinica jeste smeshan, ali to je da bi privuklo sto vishe ljudi :D zvuk je hevi kad priblizish kameru :) a igrica ce se probiti, to je sierra, jelte ;) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts