Jump to content

Pomoc :)

Recommended Posts

Linux je samo hrpa djubreta.

uh uh, smelost ove izjave se granici sa onima tipa 'ma ko je taj kole'

pa ne znam na kom ce nam predavati, ali mi na faxu radimo na ubuntuu. ali keve mi ne znam zasto. mada gcc i ddd super rade tamo a to je sve sto koristimo. naravno, asm i c.

[roflmao]

ne daj se, na drugoj godini radite kolibri iz nekog razloga :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeste malo HC ali bolje i to nego da se ne dotices toga, ASM je veoma vazan za razumevanje kako sve funkcionise i stoga se mora uciti jer bez ASMa i C-a ti ne mozes biti dobar programer.

Mada ne kapiram koriscenje Linuxa verovatno je hteo da uzme u obzir Unixoid neki, Linux je samo hrpa djubreta.

LINUX JE KRIV STO SU NACISTI POBILI JEVREJE U DrUgOm sVeTsKom rAt-U!!!!1111

pa znas kako, s moje tacke gledista (nekog ko je imao povrsno iskustvo s linuksom) linuks i jeste gomila djubreta... ne vrshi mi poso (:

siguran sam da ispod povrsine uchenja upravljanja njime, instaliranja svega i svacega, programiranja i setovanja postoji jako kvalitetan operativni sistem, but no 10x (:

Get smart or die dumb!

Pa sve zavisi za sta ti treba :)

Meni je resio probleme sa caletom i windowsom. Njemu je ionako svejedno po cemu kucka dok ide po ruskim piratskim sajtovima za elektricne sheme :)

A i radi mi sva multimedija.

S tim sto je isto tako ofrlje i pausalna izjava bilo koga ko zeli biti shvacen ozbiljno : "e windows je shit, e macos je shit" :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Ćale koji vozi 1.5 put bolja a 4x skuplja kola i nosi samo 3x skuplju garderobu (koja se može kupiti u samo jednom, eventualno dva butika) od prosečnog ćaleta, lol.

Mac je za ljude koji se primaju da mogu da zapakuju fajlove u arhivu jednim klikom omg (a pritom ne znaju ni šta je fajl ni arhiva) i za ove homoseksualne dizajnere što misle da je x86 neka poza u seksualnim odnosima.

Mek je blago meni powerpc ciji procesor proizvodi motorola i da nije tvog fantasticno JEFTINOG x86-a mek bi i dalje bio fantasticna radna stanica, a ovako je celo trziste personalnih racunara sad otislo u kurac i vise nema poente uzimate meka.

Edited by mohican

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Mnogo je bato. Dobar odnos cena-performanse je misaona imenica za Mac.

Zavisi kakve ti performanse trebaju. Konkretno tebi koji stekas na hlebu kapiram performanse nista ne znace tj kupio bi bilo sta proizvedeno bilo gde samo da je jeftinije. Nekome normalnom je stari mac znachio iako je bio prilicno skuplji jer nisu performanse samo ono sto benchmark kaze.

Super što je Power PC, ali mi je gadna cela filozofija operativnog sistema. Fazon, "zaglupimo korisnike više nego Windows".

Zaglupljuje onoliko kolko zelis da se zaglupis. Macosx 10+ verzija koristi bsd-ov kernel i poprilicno je posix compliant sto ti dakle dozvoljava da na njemu furash vetjinu jutilitija namenjenih linuxu i bsdu.

Edited by mohican

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Ja imam mac PowerBook g4 radi ko bombona, radi brze nego tjaletov compaq koji cak ima vise rama od mog powerbooka. Pazite sad ovo, koristim ga evo vec 4 godine ima sigurno i ni jednom mi se nije skucao u zivotu niti sam morao da reinstaliram OS X e to je makina.

Nije pausalna izjava da je Linux hrpa djubreta jer sam ja taj isti Linux koristio veoma dugo jos od RH 6.2, da ne zaboravimo kako sam morao da patchujem adsl paket koji je koristio za kacenje preko ppoe jer su ga lose isprogramirali, pa sam morao da debugujem ko kreten dok nisam izvalio sta su sjebali u kodu pa onda prepravljaj to pa rekompajliraj i tako dalje, milina.

Idite na ES Dimkovic je radio test kako Linux radi out of the box, veoma lep test koji lepo objasnjava sta je Linux.

Super
SCJP.png

ne bih znao, posto to ne gledam... al' gledam discovery, science i ostale kanale, gde chovek jasno pokaze da je HW skoro identichan i jasno pokazhe kako PC pokazuje mac-u kurac po pitanju frejmova u igricama i trajanju photoshopovih efekata...

draganche je u pravu, moz' da ga zajebavate kolko ocete..

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi