dzontra.volta Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Hell, it's morphing time! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Stize BR 2 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) http://forums.battle.net/thread.html?topic...51&sid=3000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Evo ga: http://www.starcraft2.com/features/battlereports/2.xml WOOOT :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 stavio sam na dl :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Strasno koliko sporo ide ovaj blizz downloader,,,,,,, [:(!] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Lol, meni neće ni da otvori sajt, kad su svi navalili ko mutavi. Evo za nas sa jeftinijim ulaznicama, dok se ovo ne raskrči bar: http://www.gametrailers.com/player/48119.html "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 strava, jedino mozda se tripujem ali su nesto trome i spore jedinice skoro kao u wcIII ili oni igraju na manjoj brzini pa je zato tako..... /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 (edited) Igraju na normal speed. Vidi se da dosta animacija nije bas zavrseno imaju bas bas dosta toga jos da urade. Edited April 17, 2009 by StormScion Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Upravo sam ga pogledao i mogu da kazem da mi se svidja :) Teren je prelepo uradjen, dosta su jedinica promenili od prvog prikazivanja, ona fora sa rastinjem je fantasticna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 evo i ja sam upravo zavrsio sa gledanjem :) i meni se svidja :D rastinje = pro nego, jebo battle report, daj betu! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Izgleda baš onako kako SC2 u 3D posle toliko godina i treba da izgleda, odlično što se izgubio onaj kartuniš look. I dobra je ona fora sa panelom u gornjem levom ćošku gde se prate trenutne akcije vezane za građenja, trening, research tehnologija i slično. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Sjajna partija, odusevio sam se \o/\o/ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
4txx Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 teren izgleda fantasticno. jedino smor sto nisu prikazali tenkove i mjute u borbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 taj faj...podsetilo me na onu luckyjevu pricu iz hanovera ili gde je vec bilo ono igranje 'bete' za VIP-ove :D kaze dosli likovi i rashuju se medjusobno, niko da bude dovoljno pametan da uzme i vidi sta sve jebeno ima...ista stvar i sa ovim gejmom, umesto da puste lepo big game hunters i NR 20 MINUTES, oni glume neke proove :/ The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 ^^Pa zar nije to i cilj ovih BR-a? Da vidimo kako to izgleda kad bi se stvarno igralo, a ne da dodju dva lika i da se zezaju po mapi. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Poenta je koliko god oni pokusavali da simuliraju pro partiju ne mogu jer ne znaju da igraju realno :) Vidi se da ne mogu da postignu nista da odrade kako treba i to na normal speed. Treba da bace naku vecu mapu za 4 5 6 igraca i da se lepo igra malo duze pa da vidimo razlicit tech... Necemo sigurno da se lozimo na ove taktike koje oni sprovode jer dok ne izadje igra verovatno ce se sve to izmeniti 10 puta :) Tako da slazem se sa Pejom. Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Ne znam, meni je kul da gledam ovako, makar bila i prosecna akcija, a mislim da uopste nisu toliko losi da moraju da se pljuju. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 they r terible ;) necu da kazem da mi nije drago sto sam odgledao ,... naravno sve sto mozemo da vidimo novo od sc2 je dobrodoslo :) Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 (edited) Inace one pratece Nighthawk-ova su sreca sreca rados' \o/\o/\o/ /edit Edited April 17, 2009 by CABKE У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
4txx Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 nije mi jasno samo jel onaj hatch unisten ili je ga je zerg ponistio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 cancelovo je i zakopao dronu. vidi se da da je drona selektovana nakon sto canceluje (plava isprekidana linija), a i vidi se plava tacka na mini mapi nakon cancelovanja :) The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zljonza Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Ne znam, meni je kul da gledam ovako, makar bila i prosecna akcija, a mislim da uopste nisu toliko losi da moraju da se pljuju. Jesu losi i to opasno i nebi morali da se pljuju da ova 2 debila sto komentarisu ne svrshavaju za svaki bedni micro potez i pricaju kako je "odlican" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Ok jebes mu mater, nisu nikakvi jebani proovi, ali se trude ljudi i poenta je da se vidi kako bi to u igrivom obliku izgledalo, probajte da izbacite malo sujetu kad gledate klip :/ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
zljonza Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Opet mi se ne svidja, al teshko je meni da se udovolji . Al kako sam ocekivao da bude uopste nije lose. Nisam pljuvao igru nego komentatore. Preterano mnogo me nerviraju jer ih hvale ko da jesu proovi, a samo su pokupili neke sc:bw fore i nista drugo neznaju. Pa onda i treba da ih pljuju ljudi po svim mogucim sc2 forumima na svetu. Ajde te hvale i da proguta covek, al se vidi da je partija namestena a ovi glume odusevljenje na 2 minuta. Sve mi nekako ljigavo i nervirajuce zbog komentara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Ma nije ovaj clip pokazan da bi vi gledali 2 developera kako pikaju sc2 nego da bi pokazali novu mehaniku i tako to.Tako da uopste ne treba ulaziti u to dal su oni dobro igrali ili ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts