Jump to content

Recommended Posts

meni gradjevine fino izgledaju, sem zergovskih, koje su ugh :/

jedinice i nepreglednost su po meni sranje :(

Podosta je nepregledno i agree. I ima previse lasera. Ne svidja mi se kolosus , ne svidja mi se onaj marauder , treba da ima animaciju kao vulture da baca bombe ne neke lasere teran je ne lik iz startreka. Helion je epic fail. Ostalo je ok.

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa ne moze da bude igre bez grafike, ja sam govorio za onaj "hod" zilota sto hodaju ko balerine i tome slicno, takve stvari ce se ispraviti kad krene da se pegla na kraju to, to sto je grafika brutalna od starta to je zato sto nisu ni hteli da prezentuju neki polu-produkt. No nebitno, samo kazem da jos nista nije konacno i da ce se mnostvo stvari menjati, da li ce prejebati sc1 je pitanje ali ja mislim da hoce to im je cilj a do sada su ga uvek dostizali, nema razloga da sumnjamo u blizz.

SCJP.png

Pa ne moze da bude igre bez grafike, ja sam govorio za onaj "hod" zilota sto hodaju ko balerine i tome slicno

a ja sam govorio da su se mega iscimali za svaki deo svake jedinice, ali ti si kao mohi, furas svoju pricu i boli te kurac sta drugi pisu...

dakle, to sto sad vidis nije "samo da posluzi, pa ce da ispeglaju" nego "_mega__su__se__iscimali__za__svaku__jedinicu_"

(osim ako opet ne bude masovnog pljuvanja od strane zajednice, kao sto je bilo za siege-a, pa oni uzmu i preprave)

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

• 2 weeks later...

Jao, jao, oba su lepotani, ne'am srca da izaberem :D Mislim na portrete, figure mi ipak ostavljaju malo vise taj famozni kartunoliki dojam :/ Al' sta da se radi.

Bilo bi kul kada bi npr. uveli neki apgrejd za dark templare, ma bilo sta, samo da im se pri tom apgrejdu izgled promeni sa ovog starog modela na ovaj dual saber model. Tipa nesto kao berzerk kod grunta u warcraftu, doda im malo helta i npr. smanji im, jos vise, attack rate, i transformisu se u ove baje.

Ma, mislim, lupetam, dajem samo neki glupi primer primera radi, al' bi bilo kul da bude u tom fazonu; ne svidja mi se, na prvu loptu, ova 3. opcija, nekako mi je retardirano da se random stvaraju oba modela, kapiram da bi u pocetku to samo doprinosilo zabuni, on the battelfield.

:-)

^^Ne moze jel ne prati prichu, u pitanju su chlanovi drugih plemena, a ne razlichite verzije jednog istog :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Sto predstavlja poteskocu kako tacno? :) Zapravo, iz mog ugla, chlanovi drugih plemena = razlichite verzije jednog istog.

Ti k'o da nikad nisi igrao heroje ili ne znam sta; upgrejdujes jedinicu u neku "bolju", u ovom slucaju bi bilo "bolje pleme". Mada, nisam ni mislio da bude "bolji", posle apgrejda, nego "razlicit"; vise helta - sporiji atak, pa ako procenis da ti takav vise koristi, ti ga apgrejduj. Mada, to je bio samo retardirani primer, da ne sirimo pricu bez potrebe.

A da, zaboravih da reknem da bio bilo lepo da, ako bar nista drugo, promene kolorit na figuricama, jer nasi plemenski drugari trenutno izgledaju k'o da su bili u nekom jadnom nocnom klubu u Koventriju, a ne da su dark madafaka templari.

:-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...