Jump to content

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Izbacili i stranicu za kruzere,obratite paznju na pustinjeski set,meni se presvidja

http://www.starcraft2.com/features/terran/battlecruiser.xml

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

zanima me kako ce raditi armor u dvojci

jel isto kao sc (armor skida za onoliko koliko pishe) ili kao u waru (od svega skida isti procenat)

ako je prva varijanta, ojadili su kruzere i napravili su kerijere od njih bez interceptora tt

neka osoba glupak hehe

zanima me kako ce raditi armor u dvojci

jel isto kao sc (armor skida za onoliko koliko pishe) ili kao u waru (od svega skida isti procenat)

ako je prva varijanta, ojadili su kruzere i napravili su kerijere od njih bez interceptora tt

Cenim da ce prvo jer ipak je to SC,a rekli su da ce shto je manje moguce da ubacuju RPG stuffs.

A na koji su ga to nachin ojadili?Mislim isti je ko pre samo su mu dodali josh i ova Plazma torpeda?

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

Ma kakav crni manji individualni dmg.Oni su napad kruzera mogli da animiraju kao da neko baca kamenje sa broda,pa ce opet imati dmg koji mu odrede.

ps.Da nisi promeshao Plasma torpeda(pozadina,prvi klip i vecina shotova) sa njegovim normalnim napadom(vidi se na kraju drugog klipa)?

DA A SHTA AKO DODJE 50 GHOSTOVA I BACI LOCKDOUNOVE

ovo su one priche ko kad je tek izasho starcraft pa kad neko kazhe "ovo je jako" drugi kazhe "a ovo je jache" bez ikakve ideje kakva je zapravo praktichna primena onoga o chemu prichaju

kole, da si odigrao barem 10 partija u kojima si imao kruzere znao bi koliko je smorno birati kruzera sa dovoljno mane i onda vijati mishem to shto hocesh da jamatujesh

isplati se samo za kerijere ili druge kruzere, ovo ostalo je bash smorno, a pogotovo jer mozhesh samo da dash "a" iza

neka osoba glupak hehe

nemojte se zhestiti drugari:)...btw, jeste zajebano yamatovati dobro, pogotovo kad se zaboravis pa ti kruzer puca na interceptore:)...btw, sta pominjes irradiate kole, on ne radi damage na mechanical unite, verovatno si mislio na emp:)

elem, ja ipak mislim da ce za kruzere biti 25-3, a ne (5-3)x5...zivi bili pa videli:)

srpskivojnik-3.jpg

kruzeri ubiju interceptore samo tako

nego, pre neki dan sam igrao team melee sa chetvoro ljudi ffa.

imao sam 3 grupe meshano kerijera i kruzera za kojima idu arbitri

i onda sam skapirao da nikada do sada nisam to u zhivotu imao

pa sam bio srecan na momenat

neka osoba glupak hehe

DA A SHTA AKO DODJE 50 GHOSTOVA I BACI LOCKDOUNOVE

ovo su one priche ko kad je tek izasho starcraft pa kad neko kazhe "ovo je jako" drugi kazhe "a ovo je jache" bez ikakve ideje kakva je zapravo praktichna primena onoga o chemu prichaju

kole, da si odigrao barem 10 partija u kojima si imao kruzere znao bi koliko je smorno birati kruzera sa dovoljno mane i onda vijati mishem to shto hocesh da jamatujesh

isplati se samo za kerijere ili druge kruzere, ovo ostalo je bash smorno, a pogotovo jer mozhesh samo da dash "a" iza

Nije mana nego energy ... nemoj da skrnavish pls

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...