LaG Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 a znanje engleskog jezika? :) neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 eh sad lazhe i ti stvarno sad bi da scion, kome je engleski glavni oblik sporazumevanja sa 90% njegovih drugara, nameljy svedjanima, portugalcima i rusima, ima besprekornu gramatiku ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 meni nema smisla kad se neko lozi na gramatiku. aj razumem ljude koji pasu muda 5 godina na studijama tog i tog jezika, al obicni ljudi.... "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 to je stvar osnovne kulture. nego, ultre su super neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Ako se prica o gramatici u ovom topicu moze samo o gramatici koju koristi Jim Raynor ^^ We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 lol ono sto je scion napisao nije ni po "pravilima" komunikacije na americhkom jugu tako da i ta pricha pada u vodu ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 a poljak koji zivi u americi? :D Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Izbacili i stranicu za kruzere,obratite paznju na pustinjeski set,meni se presvidja http://www.starcraft2.com/features/terran/battlecruiser.xml У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Izbacili i stranicu za kruzere,obratite paznju na pustinjeski set,meni se presvidja http://www.starcraft2.com/features/terran/battlecruiser.xml aha, i meni se svidja...a battlecruiser je naravno omg...jos kad stave onako paljevinski opis samo pomislim na nesto ovako:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 zanima me kako ce raditi armor u dvojci jel isto kao sc (armor skida za onoliko koliko pishe) ili kao u waru (od svega skida isti procenat) ako je prva varijanta, ojadili su kruzere i napravili su kerijere od njih bez interceptora tt neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 zanima me kako ce raditi armor u dvojci jel isto kao sc (armor skida za onoliko koliko pishe) ili kao u waru (od svega skida isti procenat) ako je prva varijanta, ojadili su kruzere i napravili su kerijere od njih bez interceptora tt Cenim da ce prvo jer ipak je to SC,a rekli su da ce shto je manje moguce da ubacuju RPG stuffs. A na koji su ga to nachin ojadili?Mislim isti je ko pre samo su mu dodali josh i ova Plazma torpeda? У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 zato shto nema vishe jedan TJU veliki laser vec ima tjutjutju laserchice. predpostavljam da individualno imaju manje demedzha pa onda sledi: 25 dmg - 3 armora = 22 dmg (5 dmg - 3 armora) x 5 = 10 dmg neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Ma kakav crni manji individualni dmg.Oni su napad kruzera mogli da animiraju kao da neko baca kamenje sa broda,pa ce opet imati dmg koji mu odrede. ps.Da nisi promeshao Plasma torpeda(pozadina,prvi klip i vecina shotova) sa njegovim normalnim napadom(vidi se na kraju drugog klipa)? У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 ne. neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 i meni izgleda kao da se obican attack kruzera sastoji od vise manjih lasera...e sad dal ce to biti isto kao kerijer sa interceptorima sto se tice demidza videcemo...mada nadam se da nece... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 attack kruzera i jeste postao vise malih lasera, e sad dal su to racunali kao vise malih napada (kao zelot, ili kao rakete kod golija) ili opet kao jedan veliki se ne zna. a vec je receno da je armor sistem identican onom iz prvog sc-a, superiska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 znachi kruzeri su sada vishe anti small stvari a verovatno ce benshiji biti za klanje jedinica sa gomilom armora samo me zanima shta ce efikasno onda kontrirati kerijere neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 pa mislim da je yamato i dalje funkcionalan za capital jedinice, dodje par kruzera i spichi mu hejt yamatom posle mozhe da ga dokusuri i regular fireom...e sad ako ga neko iradijetuje to je druga stvar no opet...ima opcija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 DA A SHTA AKO DODJE 50 GHOSTOVA I BACI LOCKDOUNOVE ovo su one priche ko kad je tek izasho starcraft pa kad neko kazhe "ovo je jako" drugi kazhe "a ovo je jache" bez ikakve ideje kakva je zapravo praktichna primena onoga o chemu prichaju kole, da si odigrao barem 10 partija u kojima si imao kruzere znao bi koliko je smorno birati kruzera sa dovoljno mane i onda vijati mishem to shto hocesh da jamatujesh isplati se samo za kerijere ili druge kruzere, ovo ostalo je bash smorno, a pogotovo jer mozhesh samo da dash "a" iza neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 pa i govorio sam za incijalni napad na kapital jedinice kad samo point & clickujesh, no da, ja nisam igrao sc nikada, pardoniram... *pffft* Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 ma hold position i pobijes interceptore i bansijama povalis cariere :)) T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 nemojte se zhestiti drugari:)...btw, jeste zajebano yamatovati dobro, pogotovo kad se zaboravis pa ti kruzer puca na interceptore:)...btw, sta pominjes irradiate kole, on ne radi damage na mechanical unite, verovatno si mislio na emp:) elem, ja ipak mislim da ce za kruzere biti 25-3, a ne (5-3)x5...zivi bili pa videli:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 kruzeri ubiju interceptore samo tako nego, pre neki dan sam igrao team melee sa chetvoro ljudi ffa. imao sam 3 grupe meshano kerijera i kruzera za kojima idu arbitri i onda sam skapirao da nikada do sada nisam to u zhivotu imao pa sam bio srecan na momenat neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 DA A SHTA AKO DODJE 50 GHOSTOVA I BACI LOCKDOUNOVE ovo su one priche ko kad je tek izasho starcraft pa kad neko kazhe "ovo je jako" drugi kazhe "a ovo je jache" bez ikakve ideje kakva je zapravo praktichna primena onoga o chemu prichaju kole, da si odigrao barem 10 partija u kojima si imao kruzere znao bi koliko je smorno birati kruzera sa dovoljno mane i onda vijati mishem to shto hocesh da jamatujesh isplati se samo za kerijere ili druge kruzere, ovo ostalo je bash smorno, a pogotovo jer mozhesh samo da dash "a" iza Nije mana nego energy ... nemoj da skrnavish pls Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 ma hold position i pobijes interceptore i bansijama povalis cariere :)) banshee je anti ground? @LAG AJDE AJDE SAD JOS RECI DA SI I MENE PREBIO U TOJ PARTIJI I JOS 2 MEGA GOSUA NAS 4 GOSUA SMO IGRALI I LAG JE PREVAGNUO ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts