Kole' Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 user: rurdota pass: rurdota aj da se sigramo :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 koji fazon da se namesti ovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted April 19, 2007 Author Report Share Posted April 19, 2007 e jbg ja rek'o vi upoznati sa ovim,no np ovako... skines prvo hamachi softwer koji omogucava virtualnu mrezu...pa igramo kao da smo u localu... download insta...next next bla bla...start hamachi pa dole desno "create or join network" ides join pa kucas user:rurdota pass:rurdota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted April 20, 2007 Author Report Share Posted April 20, 2007 i tamo 9 dobrih i pristojnih igraca ceka samo da neko udje, jel? aha,samo tebe cekamo :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Kada pikate<? Ja sam se nakacio . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 hmmm ... sad sam DLovao hamachi i sve lepo namestim al kad odem u LAN ne vidim ni jedan server ffs jel imao neko ovaj problem i dal zna reshenje ? huh ? danke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 REINSTAL VINDOVSA elem,tek kad neko kreira igru onda ces je videti u lanu,e sad zavisi da li je neko online uopste... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted April 22, 2007 Author Report Share Posted April 22, 2007 hmmm ... sad sam DLovao hamachi i sve lepo namestim al kad odem u LAN ne vidim ni jedan server ffs jel imao neko ovaj problem i dal zna reshenje ? huh ? danke kad vidis da neko "zeleni",kazes "juhu" onda desni klik na chat pa se dogovorite ko ce da opravi pa pikas...simple. enjoy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 REINSTAL VINDOVSA roflmao XD k, ukapirao sam .. al vas nikad nema online, pu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Aj stavite neki termin da bude sto vise ljudi da se nadjemo pa da pikamo. ( pozeljno bi bilo da igraci imaju orginal TFT , tj zadnji patch ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 pa ono ima dosta ljudi ali su retko online ;( mozda bi bilo ok da se dogovorimo uvece da igramo ili tako nesto... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted April 23, 2007 Author Report Share Posted April 23, 2007 pa moze...ja sam uvek online,ali uglavno afk :( mozemo da se dogovorimo od 21h 22h npr. svakog dana...? neka se svi logiraju pa cemo da se dogovorimo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 ja sam online svakog dana posle shkole znachi ... po 3-4h definitivno. Uveche mogu da ostanem do 00:00 jer me prva smena ubija dogovorite se ... evo ja sam od 20:00 do 00:00 online pa vi vidite. deGzor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 iako nisam igrao na hamachiu mogu reci da je ggc mnogo bolji po iskustvima drugih... dakle ggc napravite sebi sobu ili na mircu se nalazite pa kazete koja soba na ggcu i kraj.. dalje savet za ggc: iako mozda pise da je evropska soba ne mora da znaci da je host u evropi npr. za IHCS (inhouse liga iliti krem dote) je bila hostovana IHCS Room na ggclientu sa svojim passom ali se ispostavilo da vise laguje nego npr u Russian sobi.. dakle ako ocete da pikate dotu najpametnije vam je resenje da nabavite @L bota na quakenetu, sto ne vidim kao prob. i tamo se nalazite i kazete lepo hostujem u germany sobi udjite, znate svima nikove sa ggclienta i kick one koje ne znate... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Ma menij e svejedno imam i jedan i drugi :)) Moze uvece , ja se kacim svako vece . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted April 25, 2007 Author Report Share Posted April 25, 2007 zbog velikog interesovanja i i pune trenutne mreze napravio sam jos jednu rurdota1>>user rurdota1>>pass i da...sta predlazete kako da se organizujemo,za 4v4 5v5 posto nas ima podosta online uvece,mogu da vam ostavim msm koleq3@gmail.com pa da se poubacujemo pa dogovorimo,il da napravimo sobu na mircu pa tu da se nalazimo...pz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 zato je ggc bolji, moze vise usera da se nakaci (200) u isto vreme.. :/ Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 mirc ftw! moze i hamachi i ggc samo da igramo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 ja sam primetio da mi je ping(adsl) veci tako nego kad igram na battlenet-u al u globalu sam za ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 rurdota1 nema nikoga rurdota puno... :( Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 molim smarace iz rurdota koji su offline da izadju iz iste,jer ima nas raspolozenih za igru... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted May 2, 2007 Author Report Share Posted May 2, 2007 u pravu si satan ja sam primetio pa likova,al aj nisam hteo nista da kazem dok ne ponestane mesta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 niko nece da igra samnom :( Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 zamolio bih par retarada koji su opseli sobu rurdota da je napuste ako nece da igraju svaki dan.Ima nas liflessa koji smo zaludni... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 oba servera puna, dal je moguce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts