Jump to content

psp prodaja povoljno

andrijaster

Recommended Posts

prodajem psp giga pack [demo disc se dobija] memorijska kartica 1gb high speed + pro evolution soccer 5 na umd-u + dawngrade-ovan na verziju 1.5 i ubacen emulator{dev hook} koji cita igre sa memorijske kartice+ 8 igara na jednom dvd-u + slusalice psp + zastitna maska logitech + torbice za nosenje.Star 5 meseci. CENA 250 evra

Kontakt telefon 062 295 278

Edited by andrijaster

u metrou je oko 17500-18000 nov taj giga pack,sa providnom plasticnom futrolom...tj oko 220-225e.

zainteresovan sam,ali ne po toj ceni,naravno : )

pretera ga....

p.s.ja sam letos prodavao 2 kom. giga pack za 250-260...

downgrade se uradi za par min, ko zna.. pusti nas tih pricha

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

14soma i javi se na pm

140 evra da li si ti lud???

e URADI DOWNGRADE SAM SAMO TI TREBA JOS JEDAN PSP VERZIJE 1.5 I TAKODJE NIKO NE ODGOVARA ZA TVOJ PSP A DOLE PISE WARNING. GARANCIJA NE VAZI. ZBOG TOGA SAM JA SVOJ DOWNGRADEOVA U BIG APPLE-U ZA 400 DIN , A IGRICA PRO EVOLUTION JE NA UMD + 8 UGARA NA DVD O TOME NE PRICATE NADJI MI IGRU NA HOMEBARROW ISPOD 4000DINARA

Edited by andrijaster

alo covece ocemo od pocetka psp sam platio 350 evra downgrade 50 evra onda igra pro evolution soccer 50 evra i 8 igara 30 evra +10 evra maska logitech to je sve=500 evra to je bilo u julu ja smanjim za pola shta oces vise jos imas mem stick pro duo high speed koja kosta oko 60 evra za razliku od obicne koju sam prodao za 30 evra a prava cena 40. ako neces ok i nederem te pogledaj forum pcigre

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...