ch1zra Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 ma igrala se deca... krenuo jedan dan kuci, usao u lab da se javim ostatku armije, i jedan lik cistio neku jabuku da je isecka za neke analize... i kako sam im odmahnuo levom rukom, a on mi bio sa leve strane, kao krenuo na mene nozem iz zajebancije... i ch1zronja reflexno blok, kad ono op-trt a ono meni 3cm celika u dlanu olololol... nazalost, usao je ukoso, pa nije izasao sa druge strane, to bi bio pravi horor... i nista, sva sreca pa je zdravstvena ustanova, odma me previli, sutra vojna ambulanta, ovoono, posteda 2 nedelje \o/ jedino sam imao srece kao lud sto nije presekao nijednu tetivu nego je usao recimo paralelno sa malim prstom, neka 2 cm ispod korena malca... i sad iam oziljak neka 2 cm na dlanu... hohoho, rana iz armije Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Chisto da razbijesh mit da je civilno sejf varijanta, a i menjash malo sudbinu Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 http://www.vukajlija.com/taj+rad Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 E u redu je , tek sam sa tusa sisao pa sam kucao nisam , nisam ni vodio racuna o slovima o bozeee stvarno ste nemam reci [smajli3] [smajli3] ok onda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 neodredjeno znacenje: -de si, brate, sa ima? -evo, taj rad. -taj rad. -pa taj neki rad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts