Sale <die bitch> Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 VRBAS MAFIJAAAAAAAAAAAAAAAAA ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 tamo nema pravila to je VRBAS !!!! Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
infinitybyjudo Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 (edited) 19 i 20 maja u internet caffe-u "Infinity" u Vrbasu (Svetozara Markovica 35) odrzace se turnir u CS!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ufur = 3 000 RSD ekipa ce biti prijavljena tek kada izvrsi uplatu na ziro racun zr: uplatilac: ime i prezime i ime klana svrha uplate: za turnir primaoc: Nedeljko Striber najkasnije do 14.maja ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ nosioci turnira ce biti naknadno odredjeni i utica ce rezultati sa prethodnoh turnira (ovogodisnjih) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ sistem igranja grupe po 4 prve dve dalje u eliminacije mape za grupe su dust2 inferno i cbble elim nuke train finale na dve dobijene ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ nagradni fond: sto vise ekipa to je veci nagradni fond ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ igraonica ima 20 kompova = 2 meca odjednom konfiguracije kompova: AMD Sempron 2400+ / ATHLON 64bit 3200+ HIS ATI9250 / GIGABYTE ATI X1600 512 DDR HDD 80GB / 160 GB 17" CRT SAMSUNG / PHILIPS MX 310 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ kompletan kostur bice izbacen 15.maja kada se izvrse sve uplate ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Sve ostale informacije na 063/ 803 14 93 Gia ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ zamolio bih administratore da ovaj post stave u one gornje ZA UPLATU: ********************************************************************** zr: 92201790081101 SOCIETE GENERALE YUGOSLAV BANK poziv na broj neka bude broj licne karte uplatilac: ime i prezime i ime klana svrha uplate: za turnir primaoc: Nedeljko Striber ********************************************************************** [ Edited April 27, 2007 by Infinitybyjudo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 :* za shoneta :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 shone popravi ziro racun ubaci crtice izmedju brojeva !! Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted May 4, 2007 Author Report Share Posted May 4, 2007 shone popravi ziro racun ubaci crtice izmedju brojeva !! MA BEZ TRTICA, ZNAJU OVI U BANKCI ILITI PPTTT-U KOJI JE ZRRRRRRRR! POZDRAV!! :-) Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 ma koji cs ovo je keva pogle sta je baja osvojio http://www.sk-gaming.com/news/6621/ ma nek se nose u.... @tema : ochekujte i Indjijance :P Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAk1.V2L Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Dolaze i machici...... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 LOL :D Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 ja samo kazem da stavi posto je meni prosli put srala u posti da mi nije dobar ziro racun ... nvm Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barney Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Jel ima neki spisak prijavljenih ekipa (one koje su vec uplatile)??? Sledece nedelje uplacujem za moju ekipicu...stizhe plata hvala bogu... E da aj stvarno stavite crtice na taj zhiro...ne zhelim da me smara neka tetka na shalteru... pozz Quote md.barney Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted May 8, 2007 Author Report Share Posted May 8, 2007 (edited) zamolio bih sve ekipe da posle uplate posalju mail na dusangiaristic@yahoo.com radi prijave: ime klana : bla ime i prezime : bla "bla" bla bla "bla" bla .... napomena: MINIMUM JE POTREBNO 16 PRIJAVLJENIH EKIPA DA BI SE ODRZAO TUR!!!! Zato mogli bi polako da krenete sa uplatama!!!! :) Edited May 8, 2007 by Gia @ vozd Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 e Gia et vozhd 'el bi mogle tebi u ruke da padnu uplate ? mi smo iz ns-a i sad mi kazhe drug da je prichao s tobom neshto se gubio (mislim da je bio high) i medju ostalim kazo mi je da mogu tebi pare da se daju jer mi je do jaja mrsko da skachem do poshte pa da se zajebevam . i neshto mi je prichao kao da tje tur da traje u subotu do odredjeno vreme pa onda kud ko , pa se u nedelju uj'tro vratjamo na tur ... molim te da mi objasnish ko cho'ek ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 ae stvarno stavite spisak ekipa bilo bi lepo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomoza Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Nista od nas kobice ne dolazimo, bas smo hteli da dodjemo, ali iskrslo nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 omano si topic prijatelju ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 LOL ! o.O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 one seru i van poste :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted May 10, 2007 Author Report Share Posted May 10, 2007 Nista od nas kobice ne dolazimo, bas smo hteli da dodjemo, ali iskrslo nesto... Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted May 11, 2007 Author Report Share Posted May 11, 2007 e ekipa sg.pjd najavljuje dolazak na turnir. Potvrdjujemo sredinom meseca :) glorija dolazi da uzme turnri :D veritas dolazi !! dolazimo i mi zhtroops pacovi da pokusamo da udjemo u grupe :) x3m dolazi na turnir ! Ekipa mD se ponovo okupila da igra malo CS...pa se verovatno vidimo u Vrbasu... ovo je sto je prijavljeno preko rura + olkolne ekipice + 2 ekipe su me zvale telefonom + roots.prota & com..... Sto se tice ekipa koje su uplatile to vam ne mogu reci jer ne uplacujete na moj racun!!!!!!! Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 (edited) Gia na zhalost moratju da ti otkazhem dolazak na tur ekipe roots ... jedan igrach je sjebao nogu a on je trebao da dovuche josh jednog tako da nemogu da nadjem 2 igracha sa 600 din do ponedeljka za uplate .., sry za ovo , bash mi se ishlo na tur ali visha sila sry josh jednom Edited May 12, 2007 by roots.protA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 e ae mi recite koliko je ovo sigurno? Sve detaljno pls, posto nama nije tako jednostavno iz cacka. ae javite se ekipe koje sigurno dolaze u vrbas da znam da li da se cimamo uopste? pls. Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 sbc najavljuje dolazak , uplacujemo sutra , prek'sutra sigurno. Aj'e pa se vidimo gl & hf Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted May 13, 2007 Author Report Share Posted May 13, 2007 (edited) ZADNJI ROK ZA PRIJAVU I UPLATU EKIPA JE POMEREN ZA SREDU 16.MAJ e ae mi recite koliko je ovo sigurno? Sve detaljno pls, posto nama nije tako jednostavno iz cacka. ae javite se ekipe koje sigurno dolaze u vrbas da znam da li da se cimamo uopste? pls. za sada se prijavilo(tj uplatilo) desetak ekipa vecina je iz okoline(vrbas,kula,....) par ekipa treba da izvrsi uplatu tokom nedelje ( neke meni licno na ruke u ns) TURNIR CE BITI SIGURNO ODRZAN AKO BUDE MIN 16 EKIPA A FALI JOS NEKOLIKO PRIJAVLJENIH EKIPA DA SE TO ISPUNI!!!!!!!!! sto se tice ekipa koje su van vojvodine one bi trebalo da igraju u nedelju!!!!!!!! Edited May 13, 2007 by Gia @ vozd Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 pak dolazi Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts