Green Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Dakle, ako neko ima kartu vishka, neka me PM-uje sa ponudom, bio bih mnogo mnogo zahvalan. Pitanje zivota i smrti je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Hmmm Greene koliko sam ja chuo, pustice josh karata zbog ogromne zainteresovanosti Mislim da je gruja prodavao kartu?! Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 27, 2007 Author Report Share Posted March 27, 2007 Odlichno, ako puste, valjda ce me zvati, jer sam se prijavio na onu listu chekanja u Ticketline-u. Inache, ja sam jedan od onih koje je Bilet Servis zajeb`o. Rezervisali smo tamo i onda su nas zvali i rekli da nisu ni dobili karte. Retardi i idioti. Sestra mi je nabavila jednu, a treba mi josh jedna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 JESTE,PRODAJEM JA :))))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 27, 2007 Author Report Share Posted March 27, 2007 (edited) Ae PM-uj me!!! Cena included u msg plz, i nemoj da peche ista. Edited March 27, 2007 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Da sam znao nabavio bih 30 pa preprodavao. Bezveze :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 usput cu da vam prodam knjigu "kako prepoznati sarkazam" :)))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 28, 2007 Author Report Share Posted March 28, 2007 OMG GHAY! Ma ne prepoznajem ja sarkazam kad je frka, shta znam, mozda si ozbiljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 gruja je onaj najgori lihvar, vidim ja 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 reche stija juche da su kod tapkarosh 3,5k No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 28, 2007 Author Report Share Posted March 28, 2007 Gde da ih nadjem? Juche sam prolazio pored Bileta npr, nigde nikoga. To je prvo mesto koje bi mi palo na pamet za njih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 3.5 kod tapkarosa? Pa onda sam definitivno lud ;) Mog'o sam da uzimam 20 jevra po karti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Dolaze rolingstonsi, spremi se.,. :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 besje stonse busta ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts