domiNus Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 jebem ti igru, danas sam instalirao, ali kad udjem u mech bruka kochi, nema shanse da se igra.. imam 768mb rama, fx5600 na 256... :( ne kapiram, jel imao josh slichne probleme? mislim, po system requirements-u moglo bi da se igra opushteno.. da, chak sam i smanjio sve na low. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 -meni se to desavalo nevezano za bilo sta, tako da ne znam, restartuj igricu, restartuj komp, nemam pojma... -patchuj na 1.01 i skini crack sa gcw, ali #1, ne #2. -reinstaliraj. Koliko ja znam, dubl se dobija kada pobediš na King of Players turniru, a da bi to dobio moraš da budeš u prva dva i moraš barem jedan Grand Slam da osvojiš u tekućoj godini. Kad pobedite u dublu protiv Kinga i Dukea dobijate statistiku koliko ste poena kako osvojili i sl. stvarčice. Što se tiče reketa meni je onaj znak pitanja što dobiješ kada pobediš u King of Players. Inače, čisto ako vam one zvezdice nisu jasne, 1 se dobija za samo učestvovanje na turniru, 2 za stizanje do finala, 3 za osvjanje turnira a 4 za osvojeni turnir bez ijednog izgubljenog gema. Još uvek nisam ni uspeo a ni nešto preterano probavao da osvojim ceo turnir bez izgubljenog poena, ali mislim da mi se to dogadjalo na prvim turnirima tako da sumnjam da ima 5 zvezdica. a sta znaci boja trake iza zvezdica, ono, srebrno, bronzano? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 skidam sad, patchovacu pa cu videti... ne kapiram shta mozhe biti, bash gotivim igru josh od DC-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 @unKind: ne znam da li si crackovao igricu posle patchovanja sa onim drugim VT3.exe fajlom što imaš tamo jer ni meni nije hteo da pokrene igru dok nisam našao crack. Pa te trake su vezane za zvezdice - kad imaš jednu zvezdicu onda je bronzana, dve srebrna... itd I da, i meni se recimo zacrveneo backhand volley a onda se sam od sebe otključao :) Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 izvalio sam u medjuvremenu da trake nisu nista:) uzo sam da pravim ribu da pokusam da bude all-round, al brate, kako me mrzi da igram bilo sta osim pin crushera:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Moracu da nabacim neki drugi crack... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Sumnjam da su trake ništa - sigurno se dobija nešto kada sve osvojiš sa 4 zvezdice a to uključuje i King of the Players meč i dubl protiv King & Duke i singlove protiv Kinga, a verovatno kasnije i protiv Duke. Pritom, dajem glavu da mora i Queen da postoji :) Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 ma mislim na trake kao trake nezavisno od zvezdica, htedoh da kazem da su trake+zvezdice jedan entitet, tipa ne mozes da imas negde cetri zvezdice i bronaznu traku, a negde cetiri zvezdice i onu platinastu ili kakvu vec traku, nego samo ovo poslednje, nadam se da sad kontas sta sam hteo da kazem:))) a to sigurno da ima neki trip ako sve ponabadas sa cetiri zvezdaje, valjda kad se pojavis na svakom turniru dobijas onaj raznobojni reket, mora da ima nesto i ako sve operes... queen igras kad si ortakinja. btw ispalio sam se, ortakinja koju sam kao gruvao da bude all-round mi je various shots, mada mislim da je mozda sledeci stepen all-round. u fazonu mi je mnoooogo bolji lik koji mi je rocket server nego ova svestrana ortakinja ili sam navikao da igram na servis mozda? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 A to :) Pa da, zvezdice su povezane sa trakama :) A što se tiče Queen... Nekako mi je logično pošto već možeš da igraš mixed doubles po turnirima da ti padne i mixed double protiv King & Queen :) Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 e to vec ne znam, ja se jos jebem sa king of players:( znaci, dolazio mi dva puta grosjean i opro me s nulom (uzeo sam mu JEDAN POEN - po jedan u mecu). onda mi je dosao dva puta ferrero i opro me 6-1 i 6-0. onda mi je dosao federer i ja se usro, medjutim, dobio me 6-5 zato sto sam se umorio, vodio sam ga 5-0 (omg znam, jadan sam, al brate, posle tih 5-0 je moj lik lipso skroz, znaci nije feder0r poludeo nego ja nisam mogao nista da uradim). e sad, samim tim se postavlja pitanje - otkud sad to? odgovori koji se namecu su sledeci: -natrenirao sam lika/naucio sam bolje da igram. (okej, mada, izmedju total pwnage by ferrero je proslo godinu dana u kojoj sam maltene pola vremena isao na vacation ne bi li sto pre igro king of players). -federer je kesa kakve nema. (nesto mi to sumnjivo, mada, hingis koja je je tactical player je neverovatno glupa, tj AI se tripuje da nesto razmislja i onda se to zavrsi na tome da riba 'pametno' ode desno kad ja saljem lopticu levo i tako neke nebuloze, pa moguce da je federer na neki ovaj fazon sjeban. druga stvar, ja sam pravio all-round ribu i glupa je ko kurac, a federer je all-round. opet, nisam to primetio u 'normalnim' mecevima, samo na KOP). -odgovara mi njegov stil igre. (moguce, mada opet, drasticna je razlika izmedju ovih drugih meceva, mislim, sta, do jaja me jebe ferrero koji ima samo strong forehand, a federer mi kao lezi iako ume sve da radi, da ne pominjem da me jos grdje dere grosjean koji je fast runner, lol). -AI se sazaljeva na human playere gradualno, tj posto sam izgubio 4 KOP zaredom, komp je reko vidi ga ovaj sakati nesrecnik i zablentavio federera. (moguce, posto mi nijednom nije servirao nesto levo-desno, sve po sredini i nijednom MAX i dosta puta je radio slajs kad je mogo da zabiberi top spin koji bi ja kurac stigo. al opet, mozda federer tako igra KOP, mozda mu je takav AI standardno). znaci, pojma nemam sta je od ovoga, posto mi sve moze i sve ne moze podjednako:) koja su vasa iskustva sa tim end slicnim tripovima? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 (edited) Normalno je da ti kompjuter retko kada servira max na tim nivoima težine. Roddick i Ančić retko kad pogode MAX a kamoli Federer. Dok nisam osvojio dubl protiv Kinga & Dukea nisam imao problem ni sa jednim igračem, a onda svaki put kad mi na Vimbldonu padne Grosjean u finalu nema teoretske šanse da ga dobijem. Nemoj da te začudi ako je Grosjean i najbolji igrač za kompa iako je možda Federer all-around. Grosjean me ubije sa slice-vima, tako da je moguće da kako otključaš koji nivo težine da se i oni nivoi pre poslednjeg za nijansu povećaju. A opet, Nadal, koga bez problema dobijam je takodje fast runner tako da izgleda da i u samim tim podelama ima dosta različitosti. Vezano za ovo za King of the Players turnir. Meni non-stop pada Blake. Nekako mi to dodje logično jer sam pre toga brdo double turnira uvek osvajao sa njim (lepo smo se poklapali, ja volej igrač a on jak sa osnovne linije) i samim tim on mi je pao za double partnera protiv King & Duke (tamo nemaš pravo da biraš partnera). Po toj nekoj logici ako dodje do mixed double meča King & Queen očekuj Martinu jer isto što važi za Blake, primenjivao sam i za nju. Valjda tako dizeš i tvojim saigračima te poene na ATP/WTA listi. To što pričaš da si vodio 5-0 i onda te on sjebao je apsolutno normalna stvar i nije vezana ni za tvoj umor. Ja sam se jedno vreme mučio na tim King of the Players turnirima uvek u završsnicama, ali sam provalio i zašto: Blake recimo, nisam siguran za ostale ali mi deluje logično da isto važi i za njih, na tom turniru ima odredjeni pattern koji u zavisnosti od toga da li ga ispratim može da se ponovi iz poena u poen i da na jako jednostavan način ako samo malo uključim mozak mogu da dobijem gem na svoj servis bez problema. Kick-servis, on mi vraća paralelu, ja dijagonalu, ne požurim ka mreži već opet čekam paralelu na drugoj strani i onda krenem lagano sa skraćenom dijagonalom (nikako da odmah završim poen posle toga) ka mreži jer sam volley igrač i posle dva passing shota dobijem poen. I tako sam mogao 24h dnevno. Isto je važilo i za gemove kada Blake servira, ali malo drugačiji raspored udaraca. I ne, ne treba da budeš Ajnštajn da bi provalio, već samo strpljiv i da ne žuriš. No, da ne davim sad, suština je bila u tome da sam ga pošto sam sve to provalio saterao na 4-0 u gemovima bez ijednog izgubljenog poena i došao red na mene da serviram. Kad ono, neće Blake više po šablonu, postaje nepredvidljiv, te jedan udarac jeste pa me baci u rebus i onda sam skapirao da je to jedino objašnjivo faktorom da mu "gori pod nogama" i da pokušava neke netipične stvari da bi preokrenuo igru što je mora se priznati za pohvalu što se tiče AI programiranja od strane SEGA dev.teama :) Isto je važilo i za njegov servis i uvek bi me ostavljao na ta 4 gema. Onda se setih da probam da mu puštam sve one gemove na njegov servis sve dok ne bude 5-4 za mene i da mu onda oduzmem servis a da on ne poblesavi i ne počne da igra random udarce. I upalilo je svaki put dok nisam iz godine u godinu počeo toliko da ga sabijam da sam osvojio 6-0 iako on promeni svoj pattern posle sa bukvalno dva oduzeta poena jedne godine kad sam poboljšao druge performanse, a prvenstveno se odnose na kretanje, jer sam to najviše zapostavljao. Inače, nisam igrao dugo, ali poslednji put znam da sam bio došao do Kinga lv1 koji je daleko od normalnog igrača i stvarno sumnjam da bih ga u skorije vreme pobedio pošto je liku MAX servis 75% u proseku tako da sam 3-4 godine posvetio treniranju i skupljanju majci sa treninga (dobiješ ih tako što predješ trening na lv5) :) Edited June 18, 2007 by Atlantis Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Kada sam opro Federera i Nadala par puta pomislio sam wtf? kako laka igrica, a onda je dosao jebeni Grosjean i odro me ko macku, zatim i Ancic...Grosjean me rushuje na mrezu, nema sanse da ga lobujes, a nikako ne mozes da proturis lopticu pored skota :( i Venus mi je isto tako objasnila...ovi ostali ne mogu poen da mi uzmu, heh!? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 ja mislim da nema veze king of players sa tvojim dublovima, zato sto je meni znaci dva puta dosao grosjean, pa dva puta ferrero, pa jednom federer i evo poslednji put hjuit, a od toga sam dublovao samo sa federerom, u mom world touru to izgleda kao neki potpuno random faktor, mada ako tebi stalno ispada blejk, nemam pojma...a sto se tica kinga i dukea, onda izgleda da ce mi doci federer... ajde bas cu da probam onda da ga dobijem a da ne popizdi:) valjda majice dobijes za level 6? meni najjaca majica za voce:) al ne mogu da predjem tombolu i ono busenje balona da me jebes...ovo ostalo sve lako predjes...a najgotivnije mi pin crusher, to mogu ceo dan da picim:) i dugo me jebalo ono za volej kad gadjas one mete dok nisam izvalio da treba samo da se nabijes na mrezu i da udaras lopticu po paternu sto je taj trening ucinilo najlaksim od svih:) shoosh: da nisi mozda preso na sledecu tezinu? ili si igrao neki zajebaniji turnir? mozda ti samo ne odgovaraju... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 mislim da je bio u pitanju zajebaniji tur ;) nego kako se upravlja servisom? Kako da sateram servu u samo cose? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 -mozes samo sa levo odnosno desno, ako dovoljno dugo drzis, servirace u cosak, ne znam sta te tu tripuje. -mozes sa ukoso, znaci tipa levo-gore, ali to je dosta osetljivije, tj brze 'krstic' ode u aut, ali je donekle preciznije u smislu da mozes bas sam cosak da potrefis. -ako si baja, mozes da probas one zajebane skracene serve, tipa malo drzis dole-levo i onda kad treba da zvekne reketom 'popravljas situaciju' sa gore i onda odradi servis tik iznad mreze, a ako nisi dobro uradio, ko sto neces:), onda zvekne u mrezu:) ovo poslednje mi je zajebano, tako da ne znam efektivnost tih servisa, pa koristim ova dva prva nacina i mogu ti reci da je otprilike svejedno, ako precizno uradis i ovaj prvi (samo sa levo/desno) opet ces da rokas u cose... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Ma da, mislio sam na lvl6 nego odavno nisam igrao pa zaboravih. I meni je tombola bila zajebana. Posle tombole Alien Attack i Pin Crusher a definitivno najlakše od svega Trophy Defender (ili kako se već zove) i onaj Tennis Curling - to sam prešao iz prve :) Ako nisi prešao sve treninge, čisto da znaš da dobiješ kitu kad ih sve kompletiraš :)) Što se tiče servisa, u principu najvažnije je pogoditi MAX jer onda ne možeš da vratiš lopticu sa stroke osim ako nećeš da te usere ponekad pa da ispadne skraćeni return a da većim delom izbacuješ loptu u aut već moraš sa slice-om što ostavlja vreme kompjuteru da se pozicionira i da ti zada još jači stroke. To je ono što me je najviše ubijalo u pojam protiv Blake-a što ga sateram iza osnovne i pošto je igrica malo sjebana po pitanju voleja te ne možeš da radiš drop shot na mreži svi voleji koje vraćaš su dovoljno duboki da može da ih stigne i tako se pre ili kasnije namesti za max stroke koji ako se ne pomeriš korak nazad ne možeš da vratiš a da ne završi u autu pa makar držao nazad, tako da je jedini način da ih dobiješ kad izadju na mrežu da im šalješ jake lopte i da se moliš da će da je pošalju u aut :) Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 prize defender je lak, ali je zajeban strasno ako oces da sacuvas sve nagrade na kasnijim nivoima:) mada, moguce da postoje neke fore, kao sto sam vec reko za onaj volley practice sa metama, meni je to bio najtezi trening dok se nisam zalepio za mrezu, ranije sam stajao nazad i ko debil promasivao sve i trcao za loptom... ali recimo onaj sa balonima sto serviras mi je monstruozno tezak kasnije, jednostavno ne mogu da postignem one poene, kontam da za one balone sto se posle pojavljuju moras da radis skraceni servis, ali meni je to zajebano... ja tripujem da mozes da vratis max servis sa top spinom, ali ako si super pozicioniran, recimo ti stojis u mestu i ja serviram max servis po sredini i ti vratis normalno. jebiga, da, on na tvoj retern moze da zabiberi max stroke, ostaje ti otprilike jedino eci peci pec fazon da izaberes jednu stranu... ako ti izadjes na mrezu mozes da ih dobijes na mrezi, jebiga, malo ih setas levo desno sa onim budjavim volejima, jednom ce se zajebati pa ce vratiti debilno, onda mu zabiberis:) a ako je on na mrezi, a ti nisi, onda si najebo:) osim ako te nekako ne usere da mu odradis neki max stroke koji nece stici...glupo je sto nema sanse da ih lobujes... uzo sam ispocetka da pravim, napravicu hard hittera da vidim moze li da jebe keve s osnovne linije:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Balone sam prešao iz treće. Nešto se ne sećam da mi je bilo jako teško. U principu pravio sam servis greške i držao skroz levo za paralelu koja ide u faul i tako skidao one najvrednije balone. A inače te volejaše lobuješ ih na stroke+slice i držiš na gore bez problema ako su skroz uz mrežu. Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts