Lucky Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 ja umirem u Americi sa srpskom Visom, mnogo mi teshko da nadjem mesto koje prihvata, chak i ATM mashinu. da ne pricham shto ne mozhesh da proverish balans nigde.. Hm, ja nisam uspeo da "preko" (mada nisam bio u americi doduse) proverim balans na vizi, ali placanje radi najnormalnije u svim objektima u kojima sam bio. Nekako, "viza je viza", i osim ako nemas neku "brendiranu-lokalnu" vec standardnu kreditnu ili debitnu, ne bi trebalo da bude frke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkado Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 hah footlocker ne salje u serbiu ali zato u siera leone... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 pa na nekim atm radi, al na nekim mi izbaci greshku. mislim, visa ko visa shto kazhesh, najnormalnija, nemam pojma stvarno. u pochetku je dodushe svuda radila i svuda su je primali, evo pre nedelju dana na mestima gde sam redovno dizao novce nece vishe. Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 E ima fora, meni se desilo jednom da nije hteo nijedan atm niti radnja da prihvati. Znaci celo vece nisam mogao da koristim vizu, i na kraju se ispostavilo da je to zbog srbije jer su "veze" bile u prekidu. Znaci do njih je ... Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts