gavra Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 a brate jel si razmisljao o tome da ekipe ko je dolaze iz 3pm :DD igraju u nedelju ? posto mislim da je glupo da igramo u subotu,pa onda da se vracamo i u nedelju DD:DD... poz Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Vama ljudi izgleda mora SVE da se nacrta svuda... ili ono da vam se kazhe na uvce u nekoj gluvoj sobi uz prisustvo 10 PISMENIH svedoka. Za spavanje nemoj da brinete jer ima mesta i svi koji budu na turniru imaju svoj krevet :D Znaci ima se gde spavati za to nemoj neko da brine... Not of my bussiness ali jednostavno sam se iznervirao :) Cheers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 eevan - jedva i ja cekam... oO roka - opusteno brate moj :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 nikola jel to bilo nesto na moj racun ili ... ? Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 A da se pojede sta popije Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 ma samo sam bio u loshem raspolozhenju ceo dan... Not of my bussiness ;) Sorry ako si se uvredio ili neshto. Nije trebalo da ima takav efekat :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 ko dira gavru ima posla sa mnom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 (edited) AHAHA Pancevo + Lazarevac = 7 huligana :D Edited March 28, 2007 by Manda <die bitch> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 samo sto sam ja 11 HOHOHO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< glorija > HeaveN Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 jel se zna nagrada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drogba Posted March 29, 2007 Author Report Share Posted March 29, 2007 (edited) jel se zna nagrada? 200 eura min... bice i veca ako dodje vise ekipa... jbg kad nismo mogli da napravimo sa fiksnom nagradom Malo su se izmenile ekipe... neke su otkazale: 1.Xtreme (zvornik) 2.c2d (zvornik) 3.xpNc gaming (sarajevo) 4.inferno-team (loznica) 5.oldies (sarajevo) 6.PB team (priboj) 7.LP (doboj) 8.NoActivity (uglejvik) 9.ktt (karakaj) 10.Young-Xtreme (zvornik) 11.nxs.team (shabac) 12.sbc team (shabac) 13.wns (brcko) 14.x3m (novi sad) 15.disturbed (mostar) 16.PB junior(priboj) ako dodju ove sto su se prijavile i ima jos par koje jos nisu sigurne nagrada ce preci 300 eura... da ponovim da nismo stavili fiksnu nagradu nego sve zavisi od broja ekipa... Edited March 29, 2007 by danijel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< glorija > HeaveN Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 jel su to ekipe koje sigurno dolaze [platili svi] ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 (edited) Uplate na dan tura...rachunaj da ce ispaliti bar 5 Edited March 30, 2007 by sbc.eeVaN Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
< glorija > HeaveN Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 taj fazon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 ujzaranje uzonzafanje Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 ujzaranje uzonzafanje Raj fazon a?:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 kokteli me zapalili :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drogba Posted April 1, 2007 Author Report Share Posted April 1, 2007 (edited) stalno pisem nove postovve prijavljenih ekipa kako bi se lakse videlo... mozda nece neko videti i da ne razbija glavu na kojoj je strani... evo opet malo dopunjen spisak 1.Xtreme (zvornik) 2.c2d (zvornik) 3.xpNc gaming (sarajevo) 4.inferno-team (loznica) 5.oldies (sarajevo) 6.PB team (priboj) 7.LP (doboj) 8.NoActivity (uglejvik) 9.ktt (karakaj) 10.Young-Xtreme (zvornik) 11.eu4ia (mostar) 12.sbc team (shabac) 13.wns (brcko) 14.x3m (novi sad) 15.disturbed (mostar) 16.PB junior(priboj) 17.kka (banja luka) Edited April 2, 2007 by danijel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< glorija > HeaveN Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 ako ove ekipe koje su na spisku dodju tj ima 17 ekipa i vise 4gl dolazi sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 ako ove ekipe koje su na spisku dodju tj ima 17 ekipa i vise 4gl dolazi sigurno A kako cesh to da saznash, majke ti, kad su uplate na dan tura ? Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziggy- Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 pajsera bez Quote ___________________________________________________ < 4gl > ziggy. 4k <3 2Pac Tupac Amaru Shakur Makaveli Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 (edited) pajsera bez ma ici ce,nagovoricu ga ja(valjda) Edited April 7, 2007 by gavra Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
drogba Posted April 10, 2007 Author Report Share Posted April 10, 2007 (edited) Upalta za turnir je 50 km/25 eura/2000 dindzi po ekipi. Prenociste obezbedjeno za sve one koji ostaju u subotu navece. Pored igraone ima jedan bife i 2 lokala fast food-a tako da se ni za hranu ne brinete. Turnir pocinje u 10h, svi koji ne mogu da stignu samo neka mi se jave na msn da znam i nije nikakav problem. Sistem takmicenja: Grupa A od 10h (14.4) Grupa A 1.Inferno-Team 2.ugG 3.Xtreme-ZV 4.ktt Raspored Igranja: Inferno vs ugG 10h Inferno vs ktt ktt vs Xtreme ugG vs Xtreme ugG vs ktt Inferno vs Xtreme Grupa B od 14:30h Grupa B 1.PB Team 2.Disturbed 3.j2c 4.unknow Raspored Igranja: PB vs Disturbed 14:30h PB vs j2c j2c vs unknow Disturbed vs unknow Disturbed vs j2c PB vs unknow Grupa C od 19h Grupa C 1.kka 2.sbc 3.Young-Xtreme 4.wns Raspored Igranja: kka vs sbc 19h kka vs y-xtreme y-xtreme vs wns sbc vs wns sbc vs y-xtreme kka vs wns Grupa D/posle C ili 15.4 Grupa D 1.x3m-NS 2.c2d 3.p0p 4.iP Raspored Igranja: x3m vs c2d x3m vs p0p p0p vs iP c2d vs iP c2d vs p0p x3m vs iP 4finale: Mech1:1A vs 2B Mech2:2A vs 1B Mech3:1C vs 2D mech4:2C vs 1D polufinale: Pobednik iz Mech1 VS Pobednik iz Mech2 Pobednik iz Mech3 VS Pobednik iz Mech4 Edited April 12, 2007 by danijel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 jel se igra ovo ?? jel ima nekih rezultata ? Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 dajte rezultate bwe :) Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts