Niko Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 (edited) evo coach demoa vs lkff: ftp://sbbquake:sbbquake@82.117.194.235/demoi/Quake%20III%20Arena/clanbase%20opencup%20spring%20'07/uq%20vs%20lkff ima ih po 3 jer sam ispadao sa servera, puko sbb, pa puko kvejk, pa me izbacivao pb... u svakom sluchaju valja pogledati ko je shta radio u odnosu na druge gg za drugu mapu ste se pokupili, bice bolje uz vezbu (na dm7 ne zaboravite pravilo da se nikad ne izlazi na RA osim ako ga ochistimo kvodom: znachi MEGA+YA i RL+chekanje KVODA+nikako ginuti sbog spon rejpa... ala se proseravam,ccc :) ) ne zaboravite da su svi demoi sa proshle sezone tu (i nashi i strani): ftp://sbbquake:sbbquake@82.117.194.235/demoi/Quake%20III%20Arena/clanbase%20opencup%20spring%20'06 sigurno vredi pogledati i podsetiti se shta je bilo dobro raditi a shta ne+pogledati demoe onih koji su proshli kroz plejof i do finala.. aplodujte ako ste snimali svoje.. sledeci mech: Match: wCm versus uq Cup: Q3A TDM OpenCup Spring 2007 State: Challenged by wCm for 29 Apr 21:00 League: Second Group: C Week: 23-30 April Date Status Warid Descr By By 11 Apr 22:55:08 Challenged for 29 Apr 21:00 6601159 doz3r of wCm *razmislite o tim spiku pri igri (ali da se koristi za informacije tipa da se usaglasite kad se ide na kvod ili kad se izlazi na RA i tome slichno) TNX raletu za podrshku!! ;) hf Edited April 18, 2007 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 shto se proseravash? najnormalnija, default taktika :) lupaj ih po ushima kad zaseru niko:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 bacio sam neke LKFF i Miel demoe sa ClanBase-a pa overite, kapiram da ce biti od koristi: ftp://sbbquake:sbbquake@82.117.194.235/demoi/Quake%20III%20Arena/clanbase%20opencup%20spring%20'07/ Igramo sutra, ne zaboravite obavezno 1 sat ranije da dodjete!! (zbog pretrage servera po pravilima..) Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 e da... dodjite sat vremena ranije i ovaj put da igramo 1 mech na nashem serveru, tj SBB... onda jedan na njihovom.. kapiram da je to ok. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Ovaj put dolazim na vreme (sat ranije) :) Nego.. ja neshto bash ne stizhem da se igram :(( a i net gajbi mi je u kurcu.. pa ono ne bi bilo loshe da nadjete nekoga da me mozhda zameni posle ovog mecha, a? Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Ovaj put dolazim na vreme (sat ranije) :) Nego.. ja neshto bash ne stizhem da se igram :(( a i net gajbi mi je u kurcu.. pa ono ne bi bilo loshe da nadjete nekoga da me mozhda zameni posle ovog mecha, a? pa teshko da cemo naci, cuti i igraj kako mozes! ;) ha, siso kako je u vojsci?? cutis sve vreme jer radish kao medicinska sestra!! (sreo sam andreu, isprichala mi je za vasheg ortaka koji radi u chigoji--->roflmao) ako zbilja hocete sbb, potvrdite da bacim jedan od servera na punkbuster... i, da, samo ne zaboravi da dodjesh sat vremena ranije!! hahhahah Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 pa teshko da cemo naci, cuti i igraj kako mozes! ;) ha, siso kako je u vojsci?? cutis sve vreme jer radish kao medicinska sestra!! (sreo sam andreu, isprichala mi je za vasheg ortaka koji radi u chigoji--->roflmao) ako zbilja hocete sbb, potvrdite da bacim jedan od servera na punkbuster... i, da, samo ne zaboravi da dodjesh sat vremena ranije!! hahhahah Ma koja sestra, samo guram neke ormane i slazhem knjige.. odluchili da presele biblioteku.. bah.. Al da nije bilo toga ko zna shta bi radio Ali ne mogu bash da trchim svaki drugi dan do igraone, a nemam bash ni para za to planinarenje. A sbb ne radi nikako, uveche je totalna katastrofa.. opteretjena mrezha ili shta vetj.. [:(!] ne bi bila tolka frka da mi je gajbi bolji net. Odoh da se spremam imam rezervisano u igraoni za vecheras Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 ha, siso kako je u vojsci?? cutis sve vreme jer radish kao medicinska sestra!! jel te stipkaju i za guzu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Osecam se duznim da napisem shta se danas zbilo na clanbaseu.... - Posle poslednjeg poraza od holandskih sabijacha pod tagom LKFF, za ovaj mech nismo vezhbali josh jache nego za onaj s holandjanima, te se to i isplatilo... uq 2 : 0 wCk pro-q3dm6 - Ne znam bash tachan rezultat, ali je bilo izmedju 50 i 100 razlike za nas q3dm7 - 170 : 80 - ponovo u nashu korist... napomenuo bih da je na obe mape bio najbolji remedy i da ga treba pohvaliti za sabijashtinu sa 60 pinga. uskoro cete moci skinuti i demoe, za to ce se pobrinuti Niko. Ako se neko bash iscima da pogleda demoe.. savetujem da pogleda dm7 i to oko 10. min. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4oveRale Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 misim sta reci, momci su racvetali protivnike, a remy je dobio krila, kao da je pio red bull. cestitam svima i zelim da budemo prvi i izabrani.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 pro-q3dm6 ftp://sbbquake:sbbquake@82.117.194.235/demoi/Quake%20III%20Arena/clanbase%20opencup%20spring%20'07/uq%20vs%20wCk/uq.ReMeDy_-TDM-pro-q3dm6-2007.04.29-19.36.18.dm_68 q3dm7 ftp://sbbquake:sbbquake@82.117.194.235/demoi/Quake%20III%20Arena/clanbase%20opencup%20spring%20'07/uq%20vs%20wCk/uq.ReMeDy_-TDM-q3dm7-2007.04.29-20.01.26.dm_68 Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 aUUUU!!!! "SPARTANCHE" :))) al si ih pokidao svaka cas' Remdija!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 hahah, hvala... pustili smo spartu po njima. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 (edited) remy ih ispresavijao.. pogotovo na dm7 :P a oxo hteo da ga menja na pochetku :)) "vidi kakav ti je ping.. !! kako tjesh da igrash?? daaj samo se zajebavash!" :P btw sledetji mech nam je blago zajebaniji, al bi trebalo da dobijemo ako se ne izretardiramo neshto :) edit: e ko tje da aploaduje skrinshotove na cb? Edited April 30, 2007 by Sima Fuse Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Svaka čast majstori, keep pushing....baš ću da odgledam demoe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 remy ih ispresavijao.. pogotovo na dm7 :P a oxo hteo da ga menja na pochetku :)) "vidi kakav ti je ping.. !! kako tjesh da igrash?? daaj samo se zajebavash!" :P btw sledetji mech nam je blago zajebaniji, al bi trebalo da dobijemo ako se ne izretardiramo neshto :) edit: e ko tje da aploaduje skrinshotove na cb? Poslao sam adminima screenshotove pa nek' se snalaze.. Za sbb jbg, idi zali se na http://forum.sbb.co.yu ali budi fin kad budesh pisao poruke (sve u fazonu molim vas ovo-ono, prvi put imam problem -> tada obichno odgovore).. Odgledao sam demoe. : ) Sledeci mech je predlozen za 6. maj, nedelja u 21h, "shto znachi 1 sat ranije". Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Pa znash kako.. sbb na svakih 2-3 meseca izgleda prebaci signal. Kako to utiche na nashu ekipu? Kada meni lepo radi, oxo ima ping 100 i obrnuto. Netju da se zhalim da ne ujebem oxa :P Ja imam i dalje popuste u par igraona pa mi stvarno nije problem da odem 2 puta nedeljno i da odigram to. Btw, ja sam uvek fin:) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 m.. smara ovaj lik za datum kad bi igrali, pa bi mogao neko da prenese oksi da se dogovori sa njim... cima me preko irca, ja nemam shta da mu kazem.. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 e da... rekao mi je rejven da ne moze u nedelju, probajte za subotu u 8 ili 9 da dogovorite. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 josh jedna stvar... jel neko moze da prijavi rezultat na cbu (: ? jos uvek stoji kao da nismo odigrali mech protiv wCm-a. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 josh jedna stvar... jel neko moze da prijavi rezultat na cbu (: ? jos uvek stoji kao da nismo odigrali mech protiv wCm-a. Prijavio je okso posle mecha, i ja svim sup.ovima kad sam video tvoj post ovde. Pisao sam i jednom adminu na cb irc kanalu i nije mi odgovorio.. :/ Ne kapiram shta se deshava, mogli bi nas par da se nadjemo na ircu pa da isterorishemo admine sve dok nam upishu rezultat. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 I kad se igra? U subotu(danas) ili u nedelju? Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 I kad se igra? U subotu(danas) ili u nedelju? Okse mi je rekao u sredu u 21h. Ali mu poshalji poruku da ti potvrdi za svaki sluchaj. Na CB sajtu stoji otvoren proposal i dalje, nije prihvacen predlog za subotu. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Ma oxo se nikada ne javlja na mob, ali nashao sam remedija i rekao mi je isto to.. sreda u 21h. Ok, meni odgovara.. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Svaka chast za wCm. Gledao sam zmijin pov. sabili ste , on posebno ... gl u narednim mechevima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts