Jump to content

Trojanac

rusici

Recommended Posts

Fasovo sam virus trojanac koji mi je zarazio u Windows/system32 neke dll. fajlove,imam Kaspersky ali nisam ga uptade na vreme zato mi se to dogodilo, sada kada pokusavam da dezinfikujem nece da prihvati, ako ga obrisem pasće mi os, da li neko zna kako da resim problem bez ponovnog instaliranja os, da li postoji mogucnos da kopiram negde te dll.fajlove na drugom racunaru pa potom da ih prebacim u moj pa da onda obrisem one zarazene ili ceo system 32 [:D]

Zahvaljujemo se unapred

SENKA, IVKE

Evo upravo radim na tome skinuo sam 11 trojanaca imam problem sa 3 kom dll. ne mogu da nadjem gde je smestio trojanca,koji je zarazio ovaj dll prijavi virus a ne mogu da ga dezinficiram probam da ga rinejnujem videcemo kako se ponasa [:D]

Edited by igorivan

SENKA, IVKE

Nista nisam uradio ljudi pomagajte jednostavno u Safe modu prijavi da je taj dll.zaražen ali mi ne da da ga dezinficiram ni da ga rinejmujem kaze da nemoze zato sto je aktivan neki proces valjda trojanac pokaze mi kada skeniram windows/system32 ceo neki paket kod tog dll.fajla pojma nemam kao pack sigurno je to on ali ja njega ne mogu da nađem

SENKA, IVKE