rusici Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Fasovo sam virus trojanac koji mi je zarazio u Windows/system32 neke dll. fajlove,imam Kaspersky ali nisam ga uptade na vreme zato mi se to dogodilo, sada kada pokusavam da dezinfikujem nece da prihvati, ako ga obrisem pasće mi os, da li neko zna kako da resim problem bez ponovnog instaliranja os, da li postoji mogucnos da kopiram negde te dll.fajlove na drugom racunaru pa potom da ih prebacim u moj pa da onda obrisem one zarazene ili ceo system 32 Zahvaljujemo se unapred Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 EL si probao da u safe modu prekopiras te fajlove u c:/temp npr i tu da ih dezinfikujes i onda takve da ih vratis nazad ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 Nisam ali proba cu Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Nadam se da je samo type-o... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Jesi proba o? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 (edited) Evo upravo radim na tome skinuo sam 11 trojanaca imam problem sa 3 kom dll. ne mogu da nadjem gde je smestio trojanca,koji je zarazio ovaj dll prijavi virus a ne mogu da ga dezinficiram probam da ga rinejnujem videcemo kako se ponasa Edited March 13, 2007 by igorivan Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 Nista nisam uradio ljudi pomagajte jednostavno u Safe modu prijavi da je taj dll.zaražen ali mi ne da da ga dezinficiram ni da ga rinejmujem kaze da nemoze zato sto je aktivan neki proces valjda trojanac pokaze mi kada skeniram windows/system32 ceo neki paket kod tog dll.fajla pojma nemam kao pack sigurno je to on ali ja njega ne mogu da nađem Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Digni ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 ili lepo formatiraj komp i nadji sebi ljudski AV ima par nacina da iskljucis zastitu windowsovim dll-ovima dok radi win normalno , ali mislim da ti je lakse da dignes ceo win opet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts