spo(ghost) Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Btw, Noni je mozda i najaktivniji igrac (posle mize i grindera naravno) kod nas :) gad dem :D noni se razboleo nedelju dana pred wcg i vezbao po ceo dan i bio drugi ;) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Vetjina ljudi je prestala da igra, meni je glupo sto sharki/mile/rista/razor/crovax vishe ne igraju, kapiram da bi nam u tom slucaju scena bila na nivou bugarske... Igram ja, al za svoju dushu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 noni acc: kg-attack taj da bude inactive poceo da se takmici sa mizom ko vise moze da igra na dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 A kad je izvlachenje grupa ili parova za SEC ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 GL dushe iako si prodaja, zvekni nekog fs-a i dk-a za mene plz Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 MAJEBENI-MARKO WILL DO IT !!!ahaha ali majebeni-marko nisam ni izvaliooneoneeleven Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 ^Oboze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Fata je Fata... Nista tu vojska ne moze da ucini... Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Lista uchesnika: http://ec.wcg-europe.com/tourney/?do=teilnehmer&id=14 Zanimljivo je da su nashu doskorashnju bracu preselili u Afriku Evo i parova prve runde, ladno su slepci izvukli Ghosta sa Genom, koji idioti. Shto ne spoje Tod-a i Grubbyja odma, ili Crea sa nekim od njih dvojice, purgeri http://ec.wcg-europe.com/tourney/?do=verlauf&id=14 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Scryil vs Frozgard ovo ce da bude must see :D btw koja je nagrada za prvo mesto ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 5/3/2k eura su bile nagrade zadnje 3 godine. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 1.Creo 2.ToD 3.Grubby 4.Ghost :D Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 1.Creo 2.ToD 3.Grubby 4.Ghost :D Taman da ne uzme pare :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 A sta je sa hrvatima i lijepom njihovom? Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 izgubili su WCG/ECG licencu. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Blah... A jel ce se bilo sta desiti sa nasom ESL licencom ? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 hoce, ostace tamo gde i jeste, u kurcu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 ghost verovatno i jeste nas najbolji igrac ali kazem da je posteno da kao i predhodnih godina bilo je iznenadjenja duke uzme wcg nisu ocekivali sharky ecg mislim rista eswc mile eswc ghost wcg mislim nikad ista osoba nije 2 puta ... tako da je po meni skroz logicno da se organizuju kvalifikacije pa neka najbolji pokaze ko je ocekivao da ce noni biti drugi i izgaziti mileta da vam je to neko prica dan pred wcg smejo bi se tom liko ali ipak je tako ispalo tako da sto se tice nase scena ja mislim da su kvalifikacije neophodne nista licno zbog mene jel ja neigram vec zato sto mislis da je to ispravno i zato sto je tako uvek bilo do sada @ghost ne bacam ja hejt nasa scena ne lici ninasta od kad se stara garda povukla IMHO sto naravno ne mora da znaci da je istina,znaci be bacam hejt nego realno sagledam scenu hmm "scenu"koja je sastavljena od tebe i .... koja scena ja se prejavim za yucup i operem sve .... koji neigram od 3 meseca pre prvog wcg-a aktivno napominjem opet SMATRAM cak stavise siguran sam da bi ghost osvojio ali nevidim problem u lanu da se svi okupimo da to decko ponovo dokaze da je najbolji ako to zaista i jeste... Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 nego sta je neg najbolji ;) bravo za one dve .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 ghost verovatno i jeste nas najbolji igrac ali kazem da je posteno da kao i predhodnih godina bilo je iznenadjenja duke uzme wcg nisu ocekivali sharky ecg mislim rista eswc mile eswc ghost wcg mislim nikad ista osoba nije 2 puta ... tako da je po meni skroz logicno da se organizuju kvalifikacije pa neka najbolji pokaze ko je ocekivao da ce noni biti drugi i izgaziti mileta da vam je to neko prica dan pred wcg smejo bi se tom liko ali ipak je tako ispalo tako da sto se tice nase scena ja mislim da su kvalifikacije neophodne nista licno zbog mene jel ja neigram vec zato sto mislis da je to ispravno i zato sto je tako uvek bilo do sada @ghost ne bacam ja hejt nasa scena ne lici ninasta od kad se stara garda povukla IMHO sto naravno ne mora da znaci da je istina,znaci be bacam hejt nego realno sagledam scenu hmm "scenu"koja je sastavljena od tebe i .... koja scena ja se prejavim za yucup i operem sve .... koji neigram od 3 meseca pre prvog wcg-a aktivno napominjem opet SMATRAM cak stavise siguran sam da bi ghost osvojio ali nevidim problem u lanu da se svi okupimo da to decko ponovo dokaze da je najbolji ako to zaista i jeste... ahaha ti operesh sve, kad se zadnji put to desilo, 2003-e ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 mislio je sa kofom i sundjerom Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 ja mislim da su kvalifikacije neophodne nista licno zbog mene jel ja neigram vec zato sto mislis da je to ispravno i zato sto je tako uvek bilo do sada Khm, khm, Nish... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnodeb Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 ahaha ti operesh sve, kad se zadnji put to desilo, 2003-e ? sramni dokazi :) http://wc3.sabijanje.net/Cup/CupGrid.php?CupID=4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 pre 2 meseca nepuna highli :) imas link dole mislim nisu igrali svi ali opet veci deo nase scene tjoravi ti treba burazera da podrzavas :)hehe sve u svemu voleo bi kvalifikacije to je posteno tako je uvek i bilo i svi bi se okupili zezali i igrali a nismo dugo :( Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 lepo bi dosao 1 LAN, nije bilo od Septembra Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts