twisted system Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Ocu da igram wow...nemam pojma gde i koji server,recite mi ili cu vas permanentno smarati za boost i gp!!! :) joke by the side,ozb preporuchite za pochetnika(noobtarda) koji je ok server!? Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 oni gde pise reccomended plavim slovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Ocu da se pridruzim nasem guildu ali covece da ne bude ogranicen samo na lvl 70 recite mi gde da idem i na koju stranu horda aliansa gde vi igrate ne mogu da nadjem nista. ajde to ovde da raspravimo jednim za svagda da neko namise sve inf o serverima guildovima i stranama, da li je neko zainteresovan a napravimo guild i da pocnemo is pocetka, ja imam lika na delfias brotherhood sa kojim bi mogao da napravim guild samo mi treba 10 pristalica odavde. Ajde recite sta mislite Ljudi na serveru Defias BRotherhood sam U gildu WhiteAngel, to je nas gild primamo sve, Inace tu se nalazi i nas gild Keepers of the Mrakness koji primaju samo 70. sve u svemu super je ako neko oce da pravi lika iz alijanse nek nam se slobodno pridruzi :), Wisper Eruruu ako nishta drugo, bar si izlevelovao interpunkciju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts