Ste Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Sutra, Arena, zasto niko ne spominje? Ide li ko? Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 yeah sure zashto bi otvarao topic na koji ce da odgovori dvoje ljudi sa ukupno pet postove od kojih ce eventualno dva biti o koncertu. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 brate, pravicu se da si se shalio.... R_Chorba? Odvratan mi je taj Bora, ali O.D.V.R.A.T.A.N. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Jeste sad, al nekad su imali kewl pesme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Pokojni Bora Čorba je bio kul lik, nemam pojma ko je ovaj zadrigli stihoklepac... eto, Margi je bio u pravu :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 u poslednje vreme bora mi ide na qrac..bash me iritira lik... al imaju ok pesme.. i necu ici na cert... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 pa ne znam ko danas ima dobre pesme ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Bar 50% aktivnih metal bendova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Bar 50% aktivnih metal bendova? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 a penal je tu zbog? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 metal bendova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Sve sami muzički poznavaoci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 izvini betovene. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Pokojni Bora Čorba je bio kul lik, nemam pojma ko je ovaj zadrigli stihoklepac... eto, Margi je bio u pravu :) nisam znao da je umro !? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Bar 50% aktivnih metal bendova? lol jel to oni metal bendovi koji pevaju o patuljcima, elfovima ili oni koji hoce motornom sestrom da ubijaju ljude na ulici i posle jebu rodjenu kevu? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 ne seri. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 pa realno, zar to nisu ceste teme death metal i epic/fantasy metal grupa? vudu je napravio glupu generalizaciju na sta sam ju odgovorio kontra generalizacijom. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 nije stvar u tekstovima nego u muzici. apropo teme, preko borinih lo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 to jeste istina... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 svaki čedin neprijatelj je moj prijatelj. šalu na stranu, išao bih na RČ, gotivim stare pesme jako. ali imam pposla ovih dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 mozete vi da kenjayte koliko hocete ali matori je ipak legenda, odlichno je bilo. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Ja nisam ni znala za koncert. A inache, slazem se u potpunosti sa Nemanjom Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 bilo je ok jer je svoja uobichajna sranja smanjio na minimum, tj imao je samo 1 izlet tokom celog koncerta(ne vezano za cedu), kontam da mu je neke rekao e boro preterao si. novije pesme si mogao da izbrojish na prste jedne ruke ili sam ih ja uspeshno izbegavao dok sam ishao po pivo:) sve u svemu bilo je kao nekada. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 bilo je ok jer je svoja uobichajna sranja smanjio na minimum, tj imao je samo 1 izlet tokom celog koncerta(ne vezano za cedu) ali vezano za mladića i legiju lol. potpuno je odlepio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts