voodoo_ Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 (edited) Jo Edited March 7, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 samo da pojasnim... treba ti nesto da vidis dal je fajl mp3 bez obzira na extenziju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 7, 2007 Author Report Share Posted March 7, 2007 Da. U principu treba mi za bilo koji slučaj tra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Cek, al ako na pocetku mp3 fajla nije header sta moze da se nalazi umesto njega? Nije da sam nekada direktno radio sa C#, al imam iskustva iz drugih programskih jezika. Zbunjuje me sto koristis stream za citanje iz fajla, iz prostog razloga sto isti bajt moras da citas dva puta uzastopce, prvi put kao blok[1] drugi put kao blok[0]. Zar ne postoje neki FileReader u C#? Jel si debugovao program? Kakvu gresku vrati prilikom pucanja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2007 Author Report Share Posted March 8, 2007 1) Mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Sledeci put citaj malo bolje dokumentaciju Meni je upravo to tvoje citanje iz fajlova smrdelo, generalno streamovi, ukoliko i dozvoljavaju menjanje pozicije kursora za citanje, to ne rade u okviru iste funkcije koja cita iz streama. Al reko, C# je to, ko zna sta su novo izmislili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2007 Author Report Share Posted March 8, 2007 Ama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Da, ali ja imam previse jave u krvi U njoj stream mozes samo da citas objekat po objekat i da se resetujes na pocetak, nikakav seek. Za to na drugu stranu postoje readeri/writeri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2007 Author Report Share Posted March 9, 2007 Postoji i u C#-u StreamReader i StreamWriter ali slu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts