Pesma-mrtve-dece Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 - Ladno chizra ima ispit ua autocada i to na zavrsnoj godini (lol?!?!) a pola nas sa arhitekture nikad nije videlo cad program ( a nije da nam ne treba (: ). Boli me glava ali dan je kul... polozio kolokvijum i dobio 200 eur za nekih 15tak sati posla. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Mrtva 73-ojka, za Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Za prosli rok sam kuckao jedno 2 a4 strane puskica fontom 6. Posto ih nisam zavrsio nisam ni izaso na ispit. Sada krenuo da ih zavrsim ali su mi volsevno nestale sa harda :((( idem da se upucam dok budem skako sa mosta :((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 koji predmet "ucis" statore? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Ne ucim nego kucam puskice :P Inace predmet je "Analiza poslovanja" Dakle ono bilans stanja uspeha racio analize i sve ostalo sto vole mladi (Smajli koji umire!) :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 ahhh ti menadzerski predmeti su odvratni ekonomija, prava, filozofija i sl su mi odvratni faxevi, tamo gde ima strebanja nebi dao ni jedan ispit zato assembler i mat. analiza ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 odspavao, ustao, popio kafu, unistio mefistov soulstone, sad mogu na tush, da se hranim, pa da se lagano spremam za trening, i sto je jos bitnije, ladno pivo posle istog... uberpwnage ustvari, ubernolife, al to sad nije bitno Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 klopam najbolji sladoled na svetu i chekam ono chudovishte od mog andjela chuvara da zavrshi sa poslom, pa da uhvatimo ono malo shto je preostalo od lepog dana za shetnjicu :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 18. vecheras... a jako me mrzi da idem da radim.... shto je najgore u 20h moram da odem da povezhem celo to sranje... a ima kablova pun kurac... Sada bih otishao negde van ove zemlje.... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 O!M!G! Milka Canitj izneverila auditorijum! Vecharas u slagalici pitanje "Medicinski termin za zhuchnu kesu je?" - odgovor : Folikul?!?!?! i Milka nikog da supervizuje! nema veze sto niko od takmichara nije znao pravi odgovor, stvar je u principu. sta bi tek bilo da je neko rekao vezika felea/bilijaris, a ova pametnica sa napisanim ogovorima rekla "e nije"... strashno, ne mogu da verujem josh uvek da se to dogodilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 palim na trening za koji minut, a upravo sam saznao da sutra dobijam malog crnog zekonju kao zakasneli iskrsnji poklon... kontam da zekonja bas i nije pravi pet za metalshtinu poput mene, al ajde, poklon je, a i ako nista drugo crn je... zvacu ga Mika ^_^ \m/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 hihihihi :) meni je strasnije sto njih dvojica nisu znali sta daje proizvod mase i ubrzanja... a i u asocijacijama, asocijacija u kolonije bila za pas (dodavanje u fudbalu) a u konacnom odgovoru su to iskoristili kao propusnica. ja bih rekao da su to antonimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Za prosli rok sam kuckao jedno 2 a4 strane puskica fontom 6. Posto ih nisam zavrsio nisam ni izaso na ispit. Sada krenuo da ih zavrsim ali su mi volsevno nestale sa harda :((( idem da se upucam dok budem skako sa mosta :((( zasto sam ja oduvek bila neuka u rukovanju sa tim puskicama [btw zaobidjite me s penalima] : )) aj mi leba ti objasni kako uspes da izvadis puskicu i jos plus da lepo fino sve prepises, dok se gomila asistenata seta okolo i ne da ti ni da skrenes pogled sa papira (il je tako samo kod mene, lol? )? mislim, kapiram da je to skil, jedna drugarica je srednju zavrsila preko puskica, al ono, daj bar neke osnovne instrukcije : )) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Vratio se sa faxa. Sreo usput Statora, zuri covek po puskice ispiti stizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 ivon, i ja sam se uvek divio tim ljudima, ja u zivotu nisam nikad imao, niti sam ikad imao potrebu za istim. ali ono, ako ne naucis ispit, i ako znas da ces bez puskica pasti i da su ti one jedino resenje, "borba za opstanak" mozga sama regulise snalazljivost :) ali ja eto uvek naucim sto treba (ili barem mislim da naucim) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Ja sam imao potrebu, al jednostavno ne smem, sisica sam :) Mislim, ne znam kako je na drugim fakultetima, ovde mo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 "il' si bos, il' si hadzija" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 ja samo na puskice zavrsavam skole gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 zasto sam ja oduvek bila neuka u rukovanju sa tim puskicama [btw zaobidjite me s penalima] : )) aj mi leba ti objasni kako uspes da izvadis puskicu i jos plus da lepo fino sve prepises, dok se gomila asistenata seta okolo i ne da ti ni da skrenes pogled sa papira (il je tako samo kod mene, lol? )? mislim, kapiram da je to skil, jedna drugarica je srednju zavrsila preko puskica, al ono, daj bar neke osnovne instrukcije : )) Ja sam celu srednju na puskice zavrsio :) Znam znam stidim se :) Priprema puskica je 50% puskica ne sme da bude sira od 1/3 sirina a4 papira. Moras da imas dobar vid jer se puskice rade sa fontom 6. Oblepis je selotejpom i rasporedis ih. u 4 dzepa. 2 u pantalonama 2 na duksu (Da zapravo imam specijalni duks za ispite ). Fazon je da naucis gde ti se pitanja nalaze i cim on diktira pitanja ti vadis i stavljas ih ispod dupeta :) to je priprema e sada za samo prepisivanje vazno je izabrati lepo mesto nije bitno dal si mnogo napred ili pozadi vazno je budes vise desno u redu jer se okrenes na levo kada pises i ledjima se pokrijes sa desne strane a sa leve ima dosta ljudi. Samo prepisivanje je stvar vezbe. Ne smes da se plasis i ne smes da izgledas ukoveno ako ti padne puskica samo se sagnes i podignes kao da ti je pala olovka. Nikako nesto ukruceno da se spustas gledajuci levo desno onda ti pise na celu KRIV! :) kod nas je fazon ako te uvate sa bubicom dobijes 6 meseci suspenzije tako da se sa tim ne igram a ako te uvate sa obicnom samo si pao ispit :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 kod nas ako te uvati ne mozes valjda 2-3 roka da izadjes na ispit i posle ce jos profa da vidi sta ce sa tobom i kakav ce ti test dati... kod nasih matematika i inzinjerskih predmeta (programiranje i sl) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 zasto sam ja oduvek bila neuka u rukovanju sa tim puskicama [btw zaobidjite me s penalima] : )) aj mi leba ti objasni kako uspes da izvadis puskicu i jos plus da lepo fino sve prepises, dok se gomila asistenata seta okolo i ne da ti ni da skrenes pogled sa papira (il je tako samo kod mene, lol? )? mislim, kapiram da je to skil, jedna drugarica je srednju zavrsila preko puskica, al ono, daj bar neke osnovne instrukcije : )) Kod nas je kazna 6 meseci zabrana polaganja tog ispita. I nije toliko strashno... Isto k`o Shator, shto se tiche izrade pushkica, medjutim ja imam drugi nachin za gledanje sa istih. Znachi, ako recimo imam 30 pushkica, rasporedim ih u 4 dzepa ravnomerno, i znam otprilike gde mi se koja nalazi, po oblastima iz knjige. Dok nije mnogo toplo vreme, extra lako ide. Sednem, raskopcam jaknu do pola, nagnem se unapred, tako da se stvori u jakni kao postolje, ne znam kako da objasnim. Onda, kako vidim pitanja, stavljam tu te pushkice, ili bar prvu, pa se posle snalazim. Onda je lagano, gledam u papir bukvalno, i jako malo treba da skrenem pogled da bih video pushkicu. Kada zavrshim sa istom, guram je u unutrashnji dzep od jakne. I shto kaze Shator, bez naglih pokreta, samo lagano i opushteno. Kad je bash toplo onda je malo zajebanije, jer je glupo da nosim jaknu, pa chak i neku tanku. Onda je fora da pravim mnogo manje pushkice, i drzim u ruci, ali realno, ovo nit` je neshto sigurno, nit` je praktichno, jer moram non-stop da vadim nove pushkice itd itd. Ovo je samo za advanced prevarante Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 (edited) znam ljude koji su raskopcavali dugmitje na rukavima od kosulja i kako stave ruku na sto, "otvori im se rukav" gde drze puskice. ako neko nadlezno lice nailazi samo "poklopi" rukom (delom ispod dlana, kako se to zove...) puskicu kao kad je ruka u normalnom polozaju i kosulja, jelte, zakopcana :) Edited April 12, 2007 by daki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 menije najbolja fora s puskicama uvek bila da je na pocetku testa odmah stavim ispod papira na kome radim test. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 bio do skole smorio se na vezbama najcnje, najgore od svega sto to organski ne podnosim......asp.net......sad se malo opustam uz mjuzu pa trasu na ispit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Naložio sam se na "Go" (Igo, kako god hoćete - dočaran kroz animu "Hikaru no Go"). Igram kad god imam slobodnog vremena, zanimljivo je dosta - iako sam nub :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts