Orange Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 (edited) Ribu iz prvog posta ne bih j, ali bih je ljubio svuda dok ne svane mirna ljubicasta havajska zora. Edited March 7, 2007 by nervozni Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 loze se deca po busu , kao 20 stepeni pootvarali sve prozore ubilo me po glavi i sad se lechim od gripa. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 babo... lep dan.. isetao se fino.. sad ima da se radi i preko 2 glave, al bice sve ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Video se sa drugarima, popio chaj i Guu, nesto me grlo grebucka, sad cu lagano na spavanjac ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 hoce neko iriver mp3 plejer od 128mb za neku sitnu kintu ? :))) Dobio sam 2 karte za tigu OU JEA a kartu za sebe sam kupio davno idem za dzabe i napijam se za dzabe OU JEA gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Bio sam u Lilly drogeriji i pazario svašta nešto... Sad na spavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Grujo, jel su karte vip? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 ja samo vip furam gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 a hoće žurka biti ful fulova? ju gona vont mi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Juce izaso iz kuce u 7.00 vratio se u 22.00 lego malo i kao aj da izmerim temperaturu a ono 38 C :( A sada jedan dan lezanja/sedenja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Mene nesto lomi opasno.....grlo me grebe od sinoc, a sad sam i nesto malaksao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 ^Isto, samo me grlo jebava vec 2 dana. U 10 imam predavanja iz italijanskog, sad je 12:30. Nisam se uspavao S` druge strane, na engleski josh mogu da stignem, ali na to ionako ne idem, jer je retardirano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Alex, Green - virusi - vitamini, chajevi i lezanje, jedino pomazu... smorila sam se zestoko.... muka mi je od odgovaranja "hvala takodje", smeshkanja i ljubakanja celo jutro... bem ti onog ko izmisli ovaj glupi praznik... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Nisam imao internet jedno dve nedelje :( Sad imam :) LOL :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Bio sam u Lilly drogeriji i pazario sva sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 cimanje po sup-u za novu ličnu kartu i odjavu/prijavu boravka, dan drugi. ako ni danas ne popizdim, smatraću se srećnim. weet ololol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 hoce neko iriver mp3 plejer od 128mb za neku sitnu kintu ? :))) Dobio sam 2 karte za tigu OU JEA a kartu za sebe sam kupio davno idem za dzabe i napijam se za dzabe OU JEA ha imam i ja taj iriver :D hoces da ih uparimo pa da dobijemo jedan od 256 ?:D bio na sisanju sad sam spreman za tigu :D plasite se :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 vozio malo bajk, gladan sam ko pas, da stavim pesma da se skida pa idem da jedem, kasnije do majstora da mi zameni pumpu za vodu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Bolestan sam, mrtva prehlada, tako da sam se prikovao za krevet i nalivam se shumecim tabletama ,chajevima, limunadom i zvacem beli i crni luk. Smrdim ko shiptar ali nishta me nece zaustaviti da ne odem na tigu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 sinoc, tj jutros zadivio, i nadmasio sam sebe u scriptingu. sto sam napisao alias, jebo sam mu keve sad ga gledam bas, i ponosim se.... lagano privodim addon kraju, jos par nekih sitnica, pa dokumentacija, pa final provera, pa publikacija /me baya[^] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 ch1 matori uzmi php ili javu da radis... 60% ti je maltene isto.. moz uzmes neke pare lepe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 brate, vratio se od zubara, popravljo mi gornjeg keca i to nesto zajebano, znaci anestezija za gornjeg keca je nesto najhevije na svetu:) prvo sto boli u picku materinu, drugo sto isplaces litar suza, trece sto islinis litar slina, evo i dalje mi curi nos, jebo sinuse, ko ih izmisli... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 DOBIO SAM ADSL :D:D:D:D:D POSLE 2 GODINE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Otishao do drugog doktora i lik me obraduje recenicom da nisam trebao da nosim tupavi gips... Josh uvek mi nije najbolje prst ali vreme ce sve izlechiti!!!111oneone Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 DOBIO SAM ADSL :D:D:D:D:D POSLE 2 GODINE cek cek ti si do sada wow-ovao na modemu auuuu brate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts