Bjeka Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Chek, chek..... znachi znam da druge igrice idu vishe, ali nisam znao da to moze i CS. HOW? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 shta je to fps_max Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 flet je majka ..... realno Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 (edited) cek ti si znao za komandu fps_max cim si stavio da bude 99 posto je default vrednost 72 fpsa i nikad ti nije palo na pamet da mozda stavis neki broj preko 99? lol @mrk1 kakve veze ima flat sa ovim topikom? Edited March 5, 2007 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Chek, chek..... znachi znam da druge igrice idu vishe, ali nisam znao da to moze i CS. HOW? AUuuu...pa nije valjda da tebi radi samo na 99 ? Probaj bre da skines nov patch... Prvo sto radi do jaja,a drugo,kao da nekako svakim metkom pogadjas coveka u glavu... Klizi jednostavno cs... Probaj,probaj... Nadji na google-u... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 cek ti si znao za komandu fps_max cim si stavio da bude 99 posto je default vrednost 72 fpsa i nikad ti nije palo na pamet da mozda stavis neki broj preko 99? lol @mrk1 kakve veze ima flat sa ovim topikom? pogledaj pravu temu topika :) nemojte zezati coveka bwe : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 i skini heatonov config..... sa njim ti manje trza oruzje Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 HAHahahahaHahHAHah... DA LI JE OVO MOGUCE ? ? ? ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 naravno da nije,ljudi te zezaju bre Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 naravno da nije,ljudi te zezaju bre si siguran ? Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 ovde jbe lud zbunjenog ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 si siguran ? u sta? u hitonov konfig? Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Kalash je bolji od emke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 pa da al si siguran da je bolji od emke ? ja preferiram glock inache, bushi svaki zid i kutijuuu Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 (edited) Hmmm..... da zanimljivo.. pocheo sam da se gubim . Na CS sceni sam pravio pauzu 2.5 godine i sad kad sam se vratio nishta ne razumem NISHTA. Prvo nemam steam nego non-steam patch 1.6 v28 ( i nemam pojma pojma po chemu se razlikuju verzije ), a ovo sa Heatonovim config. zvuchi idiotski. P.S. Dok sam se ja majao sa fps-om mashine nisu bile neshto jake Edited March 5, 2007 by Bjeka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Sto znaci da ti treba gedojzna za kataklinger ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 kakva nepravda da se na klabezajblama brisu spam poruke. A realno najgluplji spam tamo ima vise mozga od najinteligentnijeg posta ovde. Znaci jel postoji uopste admin ili neko ko je domacin ovog dela foruma da obrise ovaj ceo topik. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 pajser :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 omg kako su svi ljudi propali sad bi peca reko "to je od bombardovanja" Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts