Shale Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Ubijanje delfina je zaista zlochin, isto koliko i ubijanje kitova... Ova stoka od naroda koja mozga nema ih jebeno vezuje za kamion i vuche po betonu do klanice, gde im prerezaju grkljane i ostavljaju ih tako dok ne prestanu da mrdaju...... Strashno, takvo ne postovanje prema zivotu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 To sam ja pricao . ali neki ljudi se ne slazu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 delfinetina :) Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Uzhas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 svi govore OOOO JAOOO SELJACI KEROVI TREBA IH POBITI MRTVI JAPANCI JEBO IM JA MATER 5 min posle: "sine vecera!!" gladni forumas silazi i pocne da trga batak sa tek ispecenog pileta/da prozdire svinjsku sniclu a kako je ta krmaca stradala? cekicem u glavu mrs bre licimeri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 pa ipak se kolju malo drugacije, zakoljes i gotovo, ne preseces grkljan, pa cekas da se udavi...mislim, globalno gledano, isti kurac je da li su japanci pobili zilion delfina, ili smo mi pohasali zilion prasica, ili su ameri pozdrali zilion pilica (tastes like chicken:)), ali bi ipak moglo malo finije to da se odradi. ja sam se skroz smorio od filmica i bas mi bilo zao, ali opet, neki tripovi su mi proizveli kontraefekat, znaci, kad narator kaze nesto tipa 'dolphins are benign creatures' to mi je bespotrebno prepateticno, mislim, jebote, krava je benignija:), pa, kojih milijardu do kvadrilion puta od delfina...nervira me sto film ide na to da se ja smorim sto je to delfin i da sam onda u fazonu da su japanci mega zle cike. ako je zivotinja, onda je zivotinja, a sto ti amerikanci gaje retardirane genetski istripovane pilice sa petnaest bataka i bez glave koji dostizu pet kila za dva dana pa se onda overavaju to nista...sam sam sebe iznervirao sto sam i reagovao kako su hteli ti sto su pravili film... tako da se delom slazem sa izjavom 'to sto delfini lepse izgledaju, to je njihov problem'. naravno, sto posto sam za to da se zabrani ovakav nacin lova. svi govore OOOO JAOOO SELJACI KEROVI TREBA IH POBITI MRTVI JAPANCI JEBO IM JA MATER 5 min posle: "sine vecera!!" gladni forumas silazi i pocne da trga batak sa tek ispecenog pileta/da prozdire svinjsku sniclu a kako je ta krmaca stradala? cekicem u glavu mrs bre licimeri OT: zasto svi kad opisuju scenu 'zvanja tinejdzera/adolescenta na porodicni obrok' uzmu da je soba doticne osobe na spratu i da on treba da sidje i sedne za sto? mislim, to i ja radim, ali ne znam zasto, mali procenat likova uopste ima spratove na gajbi, a jos manji je gore:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 ja nemam nista protiv ako ih gaje za te potrebe kao prasitje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 moja ljubav prema pecenim prasicima prevazilazi sve racionalne i iracionalne, kao i emotivne prepreke, tako da, ako treba, kasikom bih isao na njih ako bi mi posle davali da ih hasam:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 razlika između svinje i delfina je u tome što je gudu neko uzgajio i utovio da bi ga pojeo, a delfin je divlja životinja. po meni je tu granica između kul i nekul. ono nedavno kad smo hrsali srnetinu u kafani, meni je bio pomalo bedak :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Ivan je lisa lol :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Ne bih nikada rekao da ću ovo reći, ali tnx daki! agreed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 ono nedavno kad smo hrsali srnetinu u kafani, meni je bio pomalo bedak :( ...ali me nije sprečilo da uživam u slasnom zalogaju divljači Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 razlika između svinje i delfina je u tome Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 hahah lol koja fora niko je se nije setio pre tebe!!1~! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 nemam pojma, meni je to manje-vise isto, mozda mi je cak i smorenije kad uzgajaju zivotinje, nekako mi vise u skladu s prirodom da ides kopljem na mamute nego da gajis male mamute za has... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 nemam pojma, meni je to manje-vise isto, mozda mi je cak i smorenije kad uzgajaju zivotinje, nekako mi vise u skladu s prirodom da ides kopljem na mamute nego da gajis male mamute za has... U tome je stvar. Samo, oni ne idu kopljem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 ne idu, ali isto tako ni oni sto gaje ne gaje normalno;) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 nerazumem chemu to klanje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 za delfinske batake!!! Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts