Jump to content

3G Telenor

Stator

Recommended Posts

Teorecki :) Ono probao sam malko da surfujem i nisam primetio nikakavu razliku u brzini u odnosu na ranije. Probao sam i TV da gledam i ono vidi se ok, ali secka brate za sve pare kapiram da imaju neko zagusenje bla bla truc bla truc. Ne znam koji ce nam 3G kada MB kosta 50 din ali eto sada i to imamo.

Pa ovo je pocetna faza kada treba ODRATI USOLITI I OSUSHITI shabane koji ne kapiraju "surfute po ceni gprs-a" (ovo prevazilazi marketing ovo je cist bezobrazluk u fazonu "ajde da vidimo KOLIKO su zapravo glupi nasi korisnici")

Kapiram da treba interventna da ide gradom i da lupa shamare svima koje uhvate da gledaju TV ili igraju kanter (WTfakinF?!?!?) preko moba i da ih pitaju "ODAKLE TI PARE JEL TI TATA MAFIJASH?!!A?!?!" [:D] [:D] [:D]

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Naravno da nisu :) Prema nekim mojim proracunima gledanje TV-a je 1 sec = 1 din [:D] Pa ko voli neka izvoli [:)] Gledanjem u buducnost (Citaj, u neku EU zemlju) trebalo bi uskoro da se pojave i neki flat paketi za to tada ce taj HSMD ili kako vec od 2 mb/s biti totalno cool.

@Stator: HDSPA :) I imaj u vidu da se gledanje TV kanala na Telenoru placa, pa se oprosti od 100 dindzi :)

@Exile: Zato shto im se moze, kad veoma mali broj ljudi ima adsl/cable i kad je najveca dostupna brzina za fizicka lica 768/1mbit, normalno je da ce da roknu ogromne cene.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

The 4G will be a fully IP-based integrated system of systems and network of networks achieved after the convergence of wired and wireless networks as well as computer, consumer electronics, communication technology, and several other convergences that will be capable of providing 100 Mbps and 1Gbps, respectively, in outdoor and indoor environments with end-to-end QoS and high security, offering any kind of services anytime, anywhere, at affordable cost and one billing.

wikipedia

Ebem ti zivot 100mb do 1gb preko moba :)